donderdag 9 augustus 2018

Opblaas spa

Met de opblaas spa kunt u heerlijk bubbelbaden met het hele gezin, tegen een zacht prijsje. De opblaasbare spa is binnen minuten opgezet en opgeblazen. Bij iedere aankoop krijgt u een volledig pakket, zodat u gelijk in de spa kunt relaxen. Zo krijgt u bij uw bestelling een top cover, waarmee u de opblaas jacuzzi gemakkelijk kunt afdekken. Ook zitten er twee filters bij, om uw spa schoon te houden.


Opblaas spa

Een volledig pakket waar u direct van kan genieten! U kunt optimaal genieten in een spa , dus het is helemaal fijn als u deze gewoon binnen handbereik hebt. Een spa zorgt voor ontspanning van spieren en geest.


Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare spa ’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Dit is namelijk het merk Intex. Intex staat al jaren bekend om hun kwalitatief zeer hoge producten dat voor een aantrekkelijke prijs te koop is. Intex heeft de unieke fibre tech technologie ontwikkeld (honderdduizenden zeer sterke fiberdraden) waardoor de wanden van dit opblaas bubbelbad bijna net zo hard zijn als van een echte jacuzzi.


Wanneer u de Lay Z Spa niet gebruikt, kunt u deze afdekken met de opblaasbare afdekking en hoes. Ontdek de opblaasbare spa ’s bij Fonteynspas. FonteynSpas is de grootste spa specialist in Nederland. Naast opblaasbare spa ’s, leveren wij ook inbouw-, buiten- en binnen spa ’s.


Gratis verzending en 24u levering van uw. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mit unserem Preisvergleich sparen!


Opblaas spa

De Hawaii van Lay Z is een ideale spa voor wellness liefhebbers met beperkte ruimte en een beperkt budget. Met deze opblaas spa maakt u van uw tuin in een mum van tijd een oase van rust en ontspanning. Het hele gezin kan van de spa profiteren, aangezien er ruimte is voor maar liefst vier tot zes personen.


Met een rijke verzameling van water- en. Als specialist in opblaasbare producten heeft Intex een naam hoog te houden. Deze zijn extreem sterk uitgevoerd.


Als de SPA volledig opgeblazen is, is het verschil met een niet-opblaasbare jacuzzi nauwelijks merkbaar. Zo ook onze opblaasbare spa. Ook is er bij ons de ruimte om uw spa te testen. Zo weet u zeker dat u een verstandige aankoop doet.


Bijna tien jaar geavanceerde bouwinnovaties hebben een merknaam opgebouwd waarop de consumenten over de hele wereld vertrouwen. Fluisterstil ontwerp om een rustgevende spa -behandeling te maken - 1. Ongeveer 6liter water capaciteit (1liter) - PTC keramisch verwarmingselement technologie. Uiteraard heeft de grootte van de opblaas jacuzzi, en dus het aantal liters water, er wel iets mee te maken. Gelukkig zijn de verschillen niet al te groot en kunnen we je wel een algemene richtlijn geven.


Opblaas spa

Houd er rekening mee dat het verbruik van de spa sterk afhankelijk is van o. Dit model combineert namelijk de voordelen van tot high performance jetstralen met het masserende effect van warme bubbels. Bekijk ons volledige assortiment opblaasbare bubbelbaden. Opblaasbare Jacuzzi kopen?


Op zoek naar een iets kleiner model? Neem dan een kijkje bij de Aspen of de Montana opblaas jacuzzi voor personen. Heeft u onverhoopt dezelfde jacuzzi gezien die nog goedkoper is? Goedkope opblaasbare jacuzzi. U krijgt dan bij ons direct het verschil terugbetaald.


Opblaas spa

Op deze manier bent u 1 zeker van de goedkoopste spa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.