dinsdag 13 maart 2018

Prunus laur rotundifolia

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Laurier tegen de laagste prijzen.


Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten.

Rotundifolia ’ onderhouden. Over het algemeen is er niet veel snoei nodig. Hagen kunt u in vorm houden door te snoeien in juni, na de eerste groeiperiode en in september, na de tweede groeiperiode. Het is een sterk groeiende struik, die behoorlijk breed kan worden.


De grond van de Prunus laur. De bladeren zijn wat lichter, ronder en getand. Wat voor vruchten behoren tot het geslacht Prunus? Het geslacht Prunus is enorm groot.

Het onderhoud van de Prunus laur. Genus Prunus can be deciduous or evergreen trees or shrubs with showy flowers in spring, and often good autumn foliage colour. Heeft voorkeur voor zwakzure, bewerkte grond. Deze zijn heldergroen en ca. De laurierkers in leivorm leveren wij in verschillende maten en vormen.


Bestel direct op Haag-Planten. Toch kan hij ook fraai als losse struik toegepast worden. Prunus laurocerasus ‘Etna’ heeft een nette, compacte groeiwijze en wordt ongeveer meter hoog. Soorten laurierkers voor hagen.


Voor een brede, hoge haag of heg is Prunus l. Mooi frisgroen en groot blad. In de winter behoudt de plant zijn blad en blijft groen. Te koop: laurier prunus laur.


De planten gedijen goed in zon, halfschaduw en schaduw. We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van tuinplanten. Uit eigen kwekerij kunnen wij een groot assortiment aanbieden aan zowel de particuliere.


Het blad van de laurier Novita is wintervast, waardoor dit type het hele jaar door garant staat voor beschutting en privacy.

Meerprijs draadkluiten € per kluit. Snel groeiend en groenblijvend. Herken je aan zijn ronde blad. Wij denken graag met u mee over de levering en soorten planten geschikt voor uw klanten!


Wilt u meer weten over de Prunus laur verkrijgbaar in onze groothandel of zou u graag andere soorten planten willen bestellen? Wat wilt u van ons ontvangen? U kunt zich op elk moment. De prunus laurocerasus caucasica is ook te koop in de webshop van haagplanten.


De informatie die u bij ons vindt kan zeker van pas komen als u op haagplanten. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. De volwassen hoogte van deze grote heester is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr.


Native to the northern temperate regions, 4different species are classified under Prunus. Many members of the genus are widely cultivated for their fruit and for decorative purposes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.