vrijdag 16 maart 2018

Betonnen put

Betonputten: maatwerk is voor ons standaard ! Fabiton biedt een ruime assortiment betonputten en een grote variëteit aan standaard afmetingen en uitvoeringen. Wij produceren alle betonputten van zelfverdichtend beton. Dat kunt u wellicht beamen.


Dit type put vraagt om absolute waterdichtheid.

Vanwege de smalle en hoge inwendige putmaat is reparatie achteraf immers nauwelijks mogelijk! Sterk Beton biedt u de zekerheid. De betonnen put is gemaakt van hoogwaardig, zelfverdichtend giet-beton C6 vermengd met staalvezels. Standaard voorzien van een aan- en afvoeropening. Hierin zitten rubberen SBR-connectors waar de pvc-buizen in geschoven kunnen worden.


Bovenin is een rond mangat (ø 60cm) aangebracht. NAV organiseert in het najaar info sessies rondom infiltratie. O Beton staat op de praktijkmarkt om uitleg te verschaffen over de betonnen infiltratiemodules INFILO.

Meer info en mogelijkheid in te schrijven op dit evenement (enkel toegankelijk voor architecten, ingenieur-architecten en hun medewerkers) via onderstaande banner. Vraag geheel vrijblijvend prijs voor deze betonnen putten, franco geleverd. Straatkolk PVC met gietijzeren deksel. Ook leverbaar door Dam Beton: pvc straatkolken met gietijzeren putdeksels. We hebben een aantal basisgegevens van u nodig zodat wij een offerte op maat kunnen maken.


Indien u een vierkante put nodig heeft dan produceren we deze voor u op maat speciaal voor de door u gewenste toepassing. Er zijn vele toepassingen zoals bijvoorbeeld een opstelplaats voor een warmtepomp, pompput, technische ruimte, watermeterput, hondenhok, of een uitstroombak. This is Plaatsen van een betonnen put by Wateropleidingen on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.


Vind betonnen put op Marktplaats. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app Top-stellingen voor een super prijs! Voor iedereen een voordeel. Een septische put kan uit beton of uit kunststof bestaan. Op deze pagina kom je alles te weten over de eigenschappen en prijs van een betonnen septische put.


Staat het product dat u zoekt er niet tussen of bent u op zoek naar een maatwerkoplossing? Bent u op zoek naar betonnen putringen dan bent u bij ons, St. Middelkoop, aan het juiste adres.

Wij leveren al vele jaren putringen door heel Nederland. Door onze flexibiliteit en ruime assortiment van putringen kunnen wrijwel altijd voldoen aan de vraag, ook voor grote loplages. Een van de specialiteiten van Wijckmans in Ham is de productie van betonnen putten. Zeg niet zomaar ‘beton’ tegen zorgvuldig uitgekozen materialen, die letterlijk het fundament zijn van vele doelen. De putten voldoen aan de minimum voorwaarden van omzendbrief P. De put wordt door een betonnen plaat in kamers gescheiden.


Moet niet gekeurd worden: een kunststof regenput heeft geen keurmerk en een betonnen regenput moet gekeurd worden (kosten: ongeveer € 130).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.