donderdag 29 december 2016

Tuincentrum triemen

De nummer in online groen. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Bestel tuintafels via Beslist. Tuintafels nú al vanaf € 195. Komt u uit de regio Fryslan of Groningen , dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard!


Een duurzaam bedrijf dat duurzame tuinen aanlegt, met duurzame materialen en gifvrije tuinplanten. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken. Onze openingstijden zijn : dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Zoekt u een tuincentrum in Triemen , Friesland?


Hieronder hebben wij een overzicht van tuincentra in Triemen geplaatst met daarbij openingstijden, koopzondagen, aanbiedingen en folders. Mist u uw eigen tuincentrum in Triemen in onderstaand overzicht? Wij hebben ook andere tuincentra in omliggende plaatsen vermeld.


Een rondleiding over het bedrijf maakt duidelijk wat er met duurzaamheid wordt bedoeld. Met hagen kunt u eindeloos variëren, ze bieden privacy, beschutting en comfort. Door een haag kunt u de erfgrens aangeven, een scheiding maken tussen bijvoorbeeld het gazon en de borders. Geschikt voor een strakke haag of een losse haag.


Afhankelijk van uw wensen zult u bij het ene tuincentrum dus beter slagen dan bij het andere. Neem daarom even contact op met het tuincentrum of breng een bezoek aan hun website, welke u kunt vinden door op één van de onderstaande tuincentra te klikken. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Bel of mail voor informatie. Of kom langs op het tuincentrum in de Triemen om alle planten en materialen te zien welke u graag in uw tuin toegepast wilt hebben.


Tuincentrum triemen

We nemen de tijd voor u, hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u aan de hand van jarenlange expertise goed adviseren. De juiste plant op de juiste plek! De openingstijden zijn maandag op afspraak. Dinsdag tot en met vrijdag van 9. Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land.


We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer! Ons tuincentrum is gespecialiseerd in alle soorten beplanting. Wij kunnen voor u ook beplantingsplannen maken. Een tuincentrum in Triemen vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een tuincentrum in Triemen.


Hier vindt u alles voor de onderhoud of invulling van uw tuin, zoals planten en bloemen, potten en potgron enz. Maak een account aan en verzeker je van een representatieve indruk van jouw bedrijf. Bij HORNBACH vind je alles voor je tuin!


We bieden je een enorme keuze in tuinkennis, tuinmachines, en alles voor het aanleggen van je tuin. De Triemen is een hoveniersbedrijf gevestigd in Triemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.