vrijdag 20 oktober 2017

Aanbouw prijzen

Bouw zeker met BouwGarant, gediplomeerd en betrouwbaar vakmanschap. Zoek welke aannemer is aangesloten bij BouwGarant. Wij raden je aan om als eerste stap meerdere offertes van lokale specialisten te vergelijken.


Op deze manier kun je tot wel op de kosten besparen. De uitbouw prijzen worden bepaald door een groot aantal verschillende factoren waar u zelf een grote invloed op heeft.

De bedoeling is dan ook een goed evenwicht tussen uw wensen en uw budget vinden. Een aanbouw kost simpel gezegd een hoop geld. Ook huis uitbouw in traditioneel maatwerk. Wij kunnen uw huis uitbouwen in dagen met een prefab aanbouw.


Bereken direct de kosten, vrijblijvend! Ontvang bij ons gratis en vrijblijvend prijzen van betrouwbare Aanbouw specialisten in jouw regio. Binnen dagen heb je de prijzen al in huis zodat je eenvoudig en snel de beste deal vindt.

Zo wordt de keuze nog makkelijker. Zoals onze naam al zegt zijn wij gespecialiseerd in aanbouw bij uw woning. Gespecialiseerd houdt in dat wij niets anders doen dan aanbouw. Ons proces is hier helemaal op ingericht.


Zo zorgen we dat u heel snel een offerte hebt en geen (financiële) verrassingen achteraf hoeft te verwachten. Bij een prefab aanbouw wordt de prijs bepaald door keuzes. Keuze 1: Formaat prefab aanbouw. Het formaat van de aanbouw is afhankelijk van je woning en waar de aanbouw komt te staan.


Breedte: de breedte van een prefab aanbouw kan maximaal oplopen tot meter. De prijzen van de breedte en diepte kan nogal eens verschillen. De aanbouw prijs is van verschillende factoren afhankelijk.


Wil je de uitbouw kosten berekenen? Denk hierbij aan het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Bekijk een indicatie van de aanbouw prijzen per meter inclusief plaatsing.


Een standaard aanbouw word vaak gemetseld van stenen maar zo zijn er ook houten aanbouwen en zelfs glazen exemplaren te verkrijgen. Een houtskelet aanbouw is natuurlijk een stuk goedkoper in prijs dan een gemetselde uitbouw aan uw woning.

Glas word vaak gebruikt als serre of als sier erker aan de voorkant van uw woning. Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten van een aanbouw , de soorten en lees je meer over de verschillende onderdelen van een aanbouw. Kies dan voor een aanbouw. Gemiddeld kost een aanbouw van meter diep bij meter breed € 16. Afhankelijk van hoeveel je uit wilt geven kun je kiezen voor het één of het ander.


Een serre geeft je natuurlijk ook standaard meer ruimte zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld in de winter lekker ‘buiten’ te zitten. Wat zijn normale prijzen voor een woning verlenging? Uiteraard is het laten aanbouwen of uitbouwen van een woonhuis (of dit nu nieuwbouw of een bestaand huis is niet goedkoop) Echter hoeft het vergroten van uw woonkamer in onze ogen ook niet duur te kosten.


De gemiddelde prijzen van een woning aanbouw variëren ook enorm. Standaard aanbouw , model Svanaf €9. Via onze online rekenmodule berekent u snel uw kosten voor verschillende afmetingen en opties. Een serre aanbouw bestaat grotendeels uit glas, waardoor je het hele jaar door in de kamer kan genieten. Ook als het wat minder weer is.


We vertellen je hier welke kosten dit met zich meebrengt. Natuurlijk krijg je ook alle prijzen voor de aanbouw opties en de rest van de verbouwing in onze Verbouwtool. Zoals je ziet bij bovenstaande aanbouwvoorbeelden in de tabel, bepaalt de fundering voor de aanbouw voor een behoorlijk deel de prijs, vooral als er palen onder de aanbouw komen. Natuurlijk wil je graag precies weten wat jouw aanbouw precies gaat kosten. Dit soort zaken moeten allemaal worden meegenomen en hiervoor is het belangrijk om extra informatie op te vragen over de kosten van prefab.


In Leiderdorp hebben we een aanbouw tegen de woning geplaatst waarbij de achtergevel nog volledig is blijven zitten. Zoals hierboven al genoemd is, zijn er eindeloos veel mogelijkheden en keuzes die gemaakt moeten worden. Hierdoor kunnen de prijzen soms aanzienlijk verschillen.


Om u toch een indicatie te geven van de kosten per vierkante meter, vindt u hieronder een prijstabel met daarin de richtprijs per vierkante meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.