donderdag 29 december 2016

Capi tutch pot

Voor 23:bestel morgen in huis. Capi Tutch zum kleinen Preis. Onze bloempotten worden met veel aandacht geproduceer wij vinden dat een pot van alle gemakken voorzien moet zijn. We beschikken ook over potgrond en planten.


Capi tutch pot

Our flowerpots are produced with great care, because we believe in well-designed pots that offer every convenience. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Vorstbestendige lichtgewicht pot. Kan binnen én buiten door afwateringsgat optie en heeft de hippe uitstraling van ruw natuursteen.


Deze sierpotten zijn waterdicht en kunnen hierdoor goed binnen worden neergezet. De bloempotten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er vierkante, ovale en ronde potten. Met als oogpunt de mooiste, sterkste en lichtste potten ter wereld produceren.


Capi tutch pot

Deze collectie wordt gekenmerkt door de oranje binnenkant in elke pot. In geprüften Shops bestellen! Specialistisch advies nodig? De plantenbak heeft een dubbelwandige isolatielaag.


Bovendien is de pot vorst- en uv-bestendig en is die niet breekbaar. Uit onze collectie potterie. De pot is met de hand gemaakt en is van topkwaliteit. Snelle levering Bestel nu eenvoudig online! Vierkante bloempot van grijs kunststof!


Capi tutch pot

Mooie kunststof bloempot met natuursteen ‘look’! Met extra aandacht voor de natuur, de pot is namelijk volledig recyclebaar! Een mooie toevoeging aan je tuininterieur. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Wel is het bij vorst belangrijk dat de pot van de grond staat en dat overtollig water uit de pot kan lopen. De nieuwe Tutch -lijn is bovendien volledig vorstbestendig en breekproef. De kunststof bloempotten uit de Tutch -serie zijn niet te onderscheiden van echt steen. De capi tutch boordpot 48xgrijs van topmerk capi europe vormt de ideale toevoeging voor binnen en buiten.


Capi tutch pot

Bol Medium Ø online bij Fleur. Pot bol III 40x40xgrijs, Made in Hollan super lichtgewicht buitenpot, vorstbestendig dmv afwateringsgat, breukvast, natuurlijke look, gebruik hydro-korrels om je plant gezond te houden en te zorgen voor een goede waterafvoer, de pot is ook verkrijgbaar in zwart, camel, aubergine en bruin. Pot bol III 30x30xzwart, Made in Hollan super lichtgewicht buitenpot, vorstbestendig dmv afwateringsgat, breukvast, natuurlijke look, gebruik hydro-korrels om je plant gezond te houden en te zorgen voor een goede waterafvoer, de pot is ook verkrijgbaar in grijs, amel, aubergine en bruin. De capi europe nature rib geeft een natuurlijke touch aan je tuin.


De mooie pot lijkt van steen, maar is helemaal gemaakt van stev.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.