maandag 10 februari 2020

Weber spirit e 320

Kies uit producten vanaf € 499. Specialistisch advies nodig? De vaste werkbladen geven je genoeg ruimte om te koken en ook je gereedschap kun je makkelijk kwijt aan de gereedschapshaken. Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan uw voedsel te geven.


De E-3Original GBS van Weber is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is.

Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over krachtige RVS branders met Crossover ontstekingssysteem, die regelbaar is middels grote stevige draaiknoppen. Dit betekent dat je het middenstuk uit het rooster haalt waardoor er ruimte is voor Weber GBS accessoires als een wokpan, poffertjespan, braadpan of een pizzasteen. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. De E-3Premium GBS van Weber is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is.


Hierdoor geniet de hele familie van jouw barbecuecreaties. De hoofdbranders ontsteek je eenvoudig met de piëzo-ontsteking. Hierbij zorgt een elektrisch vonkje ervoor dat de branders aangaan.

De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen sappen en vetten, zodat je gerechten niet aanbranden. Een exclusief design met de ideale verhouding van prestaties, kookoppervlak en ruimtebesparing. Je wil meer dan alleen maar grillen op de barbecue. De E-3heeft een elektronische ontsteking, een zijbrander en heeft een uitsparing voor je gasfles!


Spirit E-3Weber prijzen vergelijken. Deze luxe barbecue is voorzien van alle gemakken, waardoor de Weber het kookgemak van uw eigen keuken evenaart. Met een handomdraai bereidt u de meest culinaire gerechten, die zich niet langer hoeven te beperken tot een lekker stukje vlees. Deze buitenkeuken beschikt over een royaal kookoppervlak van bij centimeter waardoor je nooit ruimte te kort komt.


De drie krachtige branders zorgen ervoor dat het kookoppervlak snel gelijkmatig wordt verwarmd. Alle verschillende mogelijkheden, en ook het gebruiksgemak en het kookplezier wat het met zich meebrengt, zijn allemaal redenen waardoor je deze buitenkeuken vaker zult gebruiken in de zomer dan de keuken binnenshuis. Bekijk en download hier de handleiding van Weber spirit e 3Grill barbecue (pagina van 16) (Nederlands). Uiteraard is deze barbecue uitgevoerd met een warmhoudrek en een elektronische ontsteking. Ook de werkbladen, geïntegreerde thermometer en Flavoriser Bars mogen niet ontbreken!


De barbecue is geschikt voor een groep van tot personen. Het onderstel biedt ruimte voor de gasfles. Deze Weber gasbarbecue heeft een geïntegreerde thermometer in de deksel voor een permanente temperatuurcontrole.

Met een elektronische ontsteking ontsteek je de brander veilig. Dit zijn geëmailleerd stalen opvangroosters, die tijdens het BBQ-en de sappen en vetten opvangen en je eten uiteindelijk een heerlijke rooksmaak geven. The E-3is way ahead of other grills in this range when it comes to performance, thanks to the construction, features and design. This grill will deliver a great performance to grill a burger, a steak or a chicken. Met drie krachtige branders, een zijbrander en een royaal kookoppervlak is deze buitenkeuken zeer compleet.


De ideale buitenkeuken voor grote gezelschappen! Met de hoofdbranders ga je als een gek tekeer op het GBS-grillrooster. Gratis verzending vanaf euro.


Met de nieuwe looks en de vertrouwde kwaliteit voldoet deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.