maandag 10 februari 2020

Tropical jardin

Tropical jardin

Onbezorgd genieten met TUI! Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie!


Tropical jardin

Gegarandeerd de laagste prijs. Ergebnisse von Suchmaschinen! Service staat hier hoog in het vaandel en dat komt volgens reviewer Elise zeker terug: ‘Een pluim voor de hardwerkend bediening mag ook gezegd worden, die zeer netjes en goed opgeleid waren om het je zo goed mogelijk naar je zin te krijgen, geweldig! Het hotel heeft een zoutwaterzwemba dat is uitgehouwen uit de klif. Tot de talloze luxe voorzieningen van het hotel behoort onder meer 12.


It features a saltwater pool carved out of the cliff. The luxurious facilities include 10mof gardens. Costa Adeje en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Each elegant room has a balcony or terrace with outdoor furniture, flat-screen TV with satellite channels, mini-bar, and. Het strand is te bereiken via een trap van ongeveer treden. Neem een duik in één van de zwembaden om vervolgens op uw ligstoel te genieten van een verfrissend drankje die u bij één van de bars kunt halen.


Geniet hier van de vele culinaire restaurants en ontspan aan het zwembad of het zonneterras! Bij dit hotel kun je in een van de restaurants eten. Gasten kunnen elke ochtend van een gratis ontbijt genieten.


Rondom dit populaire hotel vind je een prachtige subtropische tuin met zwembaden. Geniet van uw vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. Verder beschikt het hotel over verschillende barretjes en restaurants, een spa- en wellnesscentrum, een fitness en nog veel meer faciliteiten waar je volop van kunt genieten. Het hotel ligt direct aan de boulevar die helemaal doorloopt tot Playa de las Américas.


Het dichtstbijzijnde strand ligt op ca. Hier vind je ook een ruim aanbod aan bars, restaurants en winkeltjes. Welcome to a very exclusive experience.


Tropical jardin

A world embellished by nature, the Atlantic and unique services. Iberostar Suites Jardin del Sol is een mooi ingericht adults-only hotel en heeft een breed scala aan recreatiemogelijkheden. Vanaf het zonneterras kun je genieten van een prachtig uitzicht over de baai van Santa Ponsa. Dit hotel beschikt naast een heerlijk wellnesscentrum en een fitness ook over luxueuze gerenoveerde suites!


Kom helemaal tot rust in de moderne kamers waar je. Tropical Jardin Entdecken. Qua voorzieningen is het hotel op vijfsterrenniveau, vooral gezien het gastronomische aanbod. Deze oase belooft nog steeds heerlijke momenten, een ontspannen sfeer, welzijn en service.


Het spijt ons te zien dat u niet helemaal tevreden was, door de wifi en door de stenen die los zaten bij het zwembad. We hebben onze technische dienst hierover verwittigd. Nogmaals bedank voor uw contructieve feedback.


At the hotel, which looks out onto the Atlantic Ocean. GEEN boekingskosten én als beste beoordeeld. Het prachtige resort is gebouwd in Moorse stijl en heeft een gehele renovatie ondergaan, waardoor het een trendy en moderne uitstraling heeft gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.