dinsdag 12 november 2019

Pest stop muizenval

Pest-Stop: De Nummer in Ongediertebestrijding. Bestel voor 23:5 Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Pesten, het kaartspel dat iedereen kent.

De regels zijn heel duidelijk en staan op alle pestkaarten afgebeeld. Zodra de muis naar binnen is gelopen kan hij er niet meer uit en is ontsnappen onmogelijk. Pest Stop Te gebruiken tegen. Op één setje batterijen verdelgt u ongeveer 1dieren. Dode dieren zijn eenvoudig te verwijderen.


Gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Klapval voor muizen - Last van muizen in huis? Op werkdagen voor 23:uur bestel morgen in huis!

Gratis verzending vanaf 3-Inloggen. Wanneer de muis in de slim bedachte pest - stop diervriendelijke muizenval Trip Trap doorloopt valt de ingang dicht en zit de muis gevangen. Met deze muizenval vangt u levende muizen snel en diervriendelijk en is geheel van kunststof.


Kennelijk hebben wij hoog opgeleide muizen, want klassieke muizenvallen mijden ze ook als de pest. Ook een kastje met twee openingen en gaatjes om de geur van het aas te verspreiden, Net zoiets als deze elektrische muizenval , alleen zonder stroom en degelijker qua constructie. Metaal met een hard plastic, doorzichtig en afneembaar deksel.


Bij Macrovet de keuze uit muizenklemmen, diervriendelijke muizenvallen, elektronische muizenvallen. Met behulp van lokaas en door de aantrekkingskracht van nauwe ruimtes vang je gemakkelijk muizen. Als de muis gevangen is kan deze daarna uitgezet worden.


Zeer effectief en rommel-vrij, de Electronic Mouse Killer werkt snel, humaan en netjes. Het werkt door het inschakelen van een elektrisch circuit als een muis over de. Ruime keuze tuinartikelen online. De één-klik instelling en ontgrendelingsmechanisme maakt deze muizenvallen ideaal voor het vangen van muizen. Verkocht als dubbele set om de kans op een vangst te.


De val is eenvoudig door iedereen op te zetten. Als er een muis in de val zit, dan kun je deze hendel eenvoudig weer induwen waardoor je de dode muis niet hoeft aan te raken! Verdelgd muizen door middel van een elektrische schok.


Plaast wat aas in de val en zodra de muis de val betreedt klapt deze dicht.

U kunt vervolgens de muis weer uitzetten, doe dit echter wel meer dan kilometer van de vangplek, anders kan deze terug komen. Het principe van een elektronische muizenval is simpel. Doorzichtige muizenval voor het vangen van muis per keer.


Lok ze, met bijvoorbeeld het natuurlijke lokmiddel Provoke, de val binnen daarna worden ze door een elektrische schok op een snelle manier gedood. Als je er eentje hebt gespot weet je al dat het er meer zijn. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meteen de ongediertebestrijding te bellen om toch jouw muizenprobleem op te lossen.


Doe er wat lokvoer in en binnen korte tijd zal er een muis in de val zitten. De muizenval is eenvoudig aan te spannen en veilig in gebruik. Dit product is uit ons assortiment gegaan. Snel, simpel, humaan en goedkoop van uw muizenplaag af! Deze automatische muizenval kan meerdere muizen per keer vangen, tot wel muizen!


De muizen die de val inlopen worden opgesloten en levend gevangen. In de val is geen lokstof nodig, maar zorg er wel voor dat de muis op een goed loopspoor van de muizen staat. Heb jij het idee dat je geplaagd wordt door meerdere muizen?


Een muizenval kan het beste geplaatst worden langs een muur of wand. Plaats een muizenval nooit in een open ruimte. Trek aan het zwarte halve rondje en de geavanceerde muizenval is gespannen.


PEST - STOP Geavanceerde muizenval. De val kan bovendien opnieuw gebruikt worden en is dus een goedkope, duurzame oplossing. Wanneer je last hebt van muizen in je tuin of huis dan is een muizenval een effectief middel om daar vanaf te komen.


Er zijn verschillende soorten muizenvallen , namelijk de standaard muizenval waarin het dier klem komt te zitten. Daarnaast zijn er ook diervriendelijke muizenvallen die werken als een lokdoos. Bekijk en bestel op Macrovet. Gebruik lokmiddel voor een gegarandeerde vangst.


Plaats wat lokmiddel (bijvoorbeeld Provoke) op de val en klik vervolgens de hendel naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.