dinsdag 12 november 2019

Sligro big green egg

Specialistisch advies nodig? Boek Big Sur nu op Travelstore. Geniet van uw vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. Big green eggs tegen lage prijzen.


Bestel hier tuinartikelen online.

Strijk er met een kwast regelmatig marinade op. Bestrijk het spek op het laatst met Sprite voor een licht zoetje en een knapperige korst. Breng op smaak met peper en zeezout. Masseer de varkenswangetjes in met de rub en laat deze gedurende uur intrekken. Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt!


De beste artiesten van Nederlandse bodem zorgen opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. Guido Panjer, culinair adviseur bij Sligro , geeft tips. Altijd al een enorme barbecueliefhebber geweest?

De ovale vorm van deze keramische barbecues biedt hete lucht de ruimte om te circuleren. Terwijl jij de volledige controle hebt over de zuurstoftoevoer en nauwkeurig de temperatuur. Big Green Egg , de outdoor cooking must-have. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment.


Indirect grillen staat meestal ook voor een langere bereidingstijd. Grotere stukken vlees hebben meer tijd nodig, die leg je niet op de heetste plek boven het vuur maar leg je op een plek waar de hitte indirect is. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Manneneten maakte dit mooie stukje vlees op de BBQ. Het ultieme spaardoel is een BIG GREEN EGG MINI. Ontdek welke accessoires bij jouw model passen, hoe je daarmee het beste uit de ingrediënten naar boven haalt en de mogelijkheden van je EGG vergroot.


Hoe lang het precies duurt, hangt af van het product en het type smoker. Bij warm roken, wat het allerbest gebeurt bij een temperatuur tussen en 90°C, wordt het vlees of de vis zowel gerookt als gegaard door de hitte. Hierdoor kunt u eindeloos op een gezonde manier ingrediënten en gerechten garen met een bijzonder smaakvol resultaat.


De Mini accessoires bestaan voornamelijk uit extra tools om mee te koken zoals een kiphouder, een druippan of een wok. Ook bv houtskool, een barbecue workshop en een leren schort zijn producten die wij verkopen.

DE BIG GREEN EGG COMMUNITY. Dompel jezelf onder in een wereld vol culinaire mogelijkheden. Wil je weten hoe ik dat doe? Haal de Côte de Boeuf uit de Koelkast en laat deze even ademen. Verwarm ook de oven voor op 1C.


Bestrooi royaal met zeezout en masseer in het vlees. Gebruik nu nog geen peper. En meld je aan voor onze nieuwsbrief om niks meer te missen. De temperatuur is regelbaar tot 5a 6graden Celsius.


Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.