dinsdag 12 november 2019

Pizzasteen voor bbq

Bekijk Het Aanbod Van Pizzastenen Op Cookinglife. Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Overige bakbenodig online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Kies uit producten vanaf € 95.

Voor 23:bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Met de steen bouw je je barbecue om tot een pizza-oven en ze kunnen worden gebruikt op zowel een houtskool als op een gasbarbecue. Dat is weer eens iets anders dan een worstje of een hamburger! Waar de pizzasteen van Weber perfect is voor ronde barbecues, is de Barbecook pizzasteen perfect voor rechthoekige barbecues.


Deze pizzasteen is gemaakt van vuurvast klei. Hierdoor kan de pizzasteen hoge temperaturen en en kan de barbecue goed heet worden. De steen past zonder problemen op alle Siesta en Quisson gasbarbecues van Barbecook.

Vorig jaar heb ik de Weber barbecue voor jullie getest. Ik had daarbij ook een pizzasteen ontvangen. En velen van jullie hadden verzocht om een review van de pizzasteen. Helaas was het er afgelopen zomer niet meer van gekomen, maar ik hou me aan mijn woord. Doordat het keramiek met de BBQ opwarmt kun je snel pizza bereiden op de steen.


Maar een pizzasteen is daarnaast ook heel geschikt voor het garen van broodproducten of koekjes op de barbecue. Wel raden we voor de veiligheid altijd aan om een pizzasteen te kopen in combinatie met een pizzaschep. Wij hebben zoals velen een voorliefde voor pizza en proberen ook elke keer om de pizza’s steeds beter te bakken. En laat een barbecue daar nou heel geschikt voor zijn. Het enige dat je nodig hebt is een barbecue met een deksel, een pizzasteen en een paar bakstenen.


De pizzasteen is zowel geschikt voor verse als diepvriespizza’s en is tevens te gebruiken om brood op te bakken. Een pizzasteen is een natuurstenen plaat waar je pizza, brood of zelfs taarten op afbakt. Soms heeft een pizzasteen handvatten, soms niet.


Het natuursteen is bestand tegen hoge temperaturen. Dat is mooi, want een pizza bakken doe je op een barbecue met een temperatuur van minimaal 2graden. Gelukkig is er een oplossing voor het behouden van een meer constante temperatuur in normale (hete-lucht) ovens: de pizzasteen.


Plaats de pizzasteen in de oven voordat je deze laat opwarmen en leg de pizza op de pizzasteen zodra de oven goed is voorverwarmd. Pizzasteen voor het bakken van pizza in een normale oven.

Specialistisch advies nodig? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vandaag bestel morgen al bbq ’en! De materialen van de pizzasteen zijn bestand tegen hoge temperaturen, nemen de warmte van het vuur goed op en zorgen ook voor een optimale warmtegeleiding van onderaf. De steen neemt het vocht dat een pizza verliest ook gedeeltelijk op.


En zo verkrijg je dus die krokante bodem. Met de pizzasteen van Krumblehoef je niet meer naar Italië voor de lekkerste en krokantste pizza. Het moeilijkste aan zelf pizza maken is toch echt het goed afbakken van de pizza. Zoals ik al aangaf zijn pizzastenen niet alleen geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt ze ook gebruiken op de BBQ.


Steek de BBQ aan en laat deze enkele minuten opwarmen (maar niet te lang!). Net als in de oven moet de steen langzaam warm worden. Met een pizzasteen maak je gemakkelijk zelf een heerlijk verse pizza, gewoon op je barbecue.


Het materiaal van een pizzasteen heeft een speciale samenstelling waardoor deze bestand is tegen hoge temperaturen en je een lekker knapperige bodem krijgt. Vaak kun je er bovendien ook brood en taarten op afbakken. Overheerlijke pizzas maak je eenvoudig zelf met een pizzasteen. Een barbecue is een perfecte warmtebron voor een pizzasteen.


De pizza’s zijn heerlijk zacht aan de bovenkant met toch een heerlijke krokante bodem. Wil je een nog beter resultaat, dan kan je de pizzasteen nog een kwartiertje langer in de oven laten opwarmen voor je gaat bakken. Er zijn ook dikkere pizzastenen te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.