vrijdag 23 november 2018

Gietijzeren brievenbus

Gietijzeren brievenbus

Betaal slechts € verzendkosten. Alle grote merken beschikbaar. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk hier al onze varianten. Kom langs in onze fysieke winkel! Met pin of contant betalen.


Grote collectie brievenbussen hier! Brievenbussen tegen de laagste prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gietijzeren brievenbus paarden grijs.


In onze collectie vindt u verschillende nostalgische brievenbussen. Ook vindt u diverse nostalgische wandbrievenbussen in onze collectie. Van Italiaans design tot antieke gietijzeren brievenbus modellen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring mogelijk.


Tuinmeubelen, grasmaaiers. Zeer solide, geen blikje doos. Werd begeleid met een persoonlijk getekend schrijven met instructies. Een gietijzeren brievenbus heeft dus zo zijn charmes.


Een klassiek exemplaar dat niet onderdoet voor monumenten en oude cultuur. Ben je in het bezit van een oude boerderij, jaren dertig-woning of een herenhuis, dan is zo’n gietijzeren brievenbus zeker geen overbodige luxe. Deze bijzondere brievenbus is een echte eyecather. Deze brievenbus hebben wij speciaal laten maken in HongKong.


Deze prachtige brievenbus is gemaakt van een legering van gietijzer en zwaar aluminium. Het materiaal is eerst zeer goed gechromatiseerd en daarna voorzien van een drielaagse poedercoating. Bestel online, morgen in huis!


Of bezoek onze showroom in Zutphen. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS.


Gietijzeren brievenbus

Bent u op zoek naar een unieke brievenbus van gietijzer? Wij hebben een speciaal model: scherp geprijsd en gratis thuisbezorgd! Zal zeker een blikvanger zijn voor onze nieuwe woning. De maten zijn prima voor gewone post, grotere post zal denk ik niet in de bus passen. Maar dat zal de tijd leren.


U zult bewonderende blikken krijgen als u deze brievenbus bij u thuis aan de muur hangt. Voorzien van een vintage post logo, en het woord post in goudkleur op de gleuf geschreven zal deze brievenbus vaak het onderwerp van gesprek zijn. Doordat het hier een brievenbus betreft die van gietijzer is gemaakt kunt u hem met een gerust hart buiten hangen.


Gietijzeren brievenbus

Vind gietijzeren brievenbus op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een bijzondere gietijzeren brievenbus ? Gratis Zodra u deze besteld heeft zullen wij u bellen om een leverafspraak met u te maken. Klassieke gietijzeren briefplaat in een mooie nostalgisch landelijke uitvoering.


De klep wordt automatisch teruggeveerd door het veermechanisme aan de achterkant van de. Mooie gietijzeren brievenbus voor aan de muur. Deze matte brievenbus is volgens vintage design ontwikkeld en is van de kleur bruin. Bewerkt met een oud post logo, en de woorden post in goudkleurige letters op de gleuf maken deze brievenbus een echte blikvanger. De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd.


Gietijzeren brievenbus

Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen. Winkel in gietijzeren tuinverlichting, ijzeren hekwerken, inrijpoorten of balkon hekwerken en vele tuindecoraties. Naast de winkel zit de werkplaats waar de meeste producten uit de winkel nog ambachtelijk met de hand gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.