maandag 8 oktober 2018

Ligbed tuin aanbiedingen

Mtuininspiratie bij Fonteyn. De grootste collectie ligbedden. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Koop nu heel voordelig een nieuwe ligbed.

Ligbedden om van het heerlijke weer te genieten. Ben je op zoek naar een loungebed voor in de tuien of een comfortabele ligstoel, omdat je lekker in de tuin wilt kunnen liggen? Heb je plek op je balkon of dakterras om fijne ligbedden neer te zetten? Met mooi weer is het heerlijk om te relaxen op een ligstoel onder een parasol.


Als je van plan bent om een nieuw ligbed aan te schaffen, heb je diverse keuzemogelijkheden. Deze keuzes hebben betrekking op het gebruik van het be je comfort, de onderhoudsbehoefte van de materialen, de prijsstelling en je smaak. Wilt u een comfortabele ligstoel of ligbank kopen voor in uw tuin , maar heeft u nog geen goede aanbieding gevonden?


Bij ons vindt u allerlei soorten ligbedden van topkwaliteit en altijd met de laagste prijsgarantie.

Wij hebben diverse ligbedden van verschillende materialen in ons assortiment, zoals aluminium ligbedden en houten ligbedden. De beste ligbed aanbieding. Je hebt de mogelijkheid om languit in je tuin te gaan liggen, of op een comfortabele manier te genieten van het gazon dat je hebt aangelegd. De andere aanbiedingen die er toe doen! Ook voor specifieke aanbiedingen zoals een loungeset aanbieding of tuinset aanbieding , is er genoeg aanbod om uit te kiezen.


Ook voor een goedkope tuinstoel, tuintafel of tuinbank kun je genoeg vinden. Maak je tuin af met een parasol voor in je tuin ! Kies van tevoren welk materiaal je wilt hebben! SenS-Line SenS-Line ligbed Siësta ligbed Siësta ligbed Siësta Dit Siësta ligbed van het merk SenS-Line is ideaal voor een rustige middag in de tuin. De rug van het ligbed is licht gebogen, wat aangenaam zit. Het frame van het ligbed is gemaakt van aluminium.


De voetensteun en de rugleuning zijn te verstellen. De rugleuning is wel te verstellen. Een ligbed heeft niet de mogelijkheid om de voetensteun de verstellen. Met beide is het mogelijk om heerlijk in de tuin te kunnen genieten.


Daarnaast zijn er een paar ligstoelen en ligbedden die licht zijn van gewicht en makkelijk op te vouwen zijn. Dit klassieke ligbed heeft een aantrekkelijk ontwerp met latten en geeft een rustieke sfeer aan uw tuin , terras, balkon of andere buitenruimte. Dit ligbed is gemaakt van duurzaam, massief acaciahout dat is afgewerkt met een natuurlijke oliecoating.

Deze houtsoort staat bekend vanwege zijn goede weerbestendigheid. Het ligbed is uitgerust met 2. Twee ligbedden van kunststof gevlochten rotan staan goed in het midden van je gazon, helemaal met een laag tafeltje naast ieder ligbed. Tuin , terras of gazon: met een beetje fantasie tover je ieder plekje om tot de ideale relaxhoek.


Leen Bakker heeft een ruim assortiment ligbedden. Passend bij vrijwel elke tuinset, stijl of budget. Van de klassieke rechte ontwerpen tot ergonomisch gevormde ligbedden. Ze zijn er als één- en tweepersoons modellen en als sets, in allerlei kleuren. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Kies uit 2producten vanaf € 399. Specialistisch advies nodig?


Veel van onze ligbedden zijn namelijk verstelbaar en zijn daarom heel goed geschikt voor een lekkere dag op het strand. Je kunt kiezen voor een ligbed met klassieke uitstraling of juist een kleurrijk ligbed. Goedkoop een ligbed scoren in de aanbieding. Een goedkoop ligbed scoren doen we het liefst natuurlijk allemaal! De ligbedden zijn gemaakt van waterbestendig.


Een lounge ligbed kopen voor in de tuin ? Ook kun je op een lounge ligbed heerlijk in jouw eigen tuin genieten van de zon. Met een boek of een muziekje op de achtergrond heb je op jouw lounge ligbed haast een vakantiegevoel in jouw eigen tuin. De zomer is de tijd om te ontspannen en onszelf te verwennen – tijd om te luieren en van het leven te genieten. Met een ligstoel of ligbed in je tuin ontspan je optimaal en vergeet je alle stress en gejaag.


Aanbiedingen Naar overzicht. Ligbed LimboDe zomer kan niet lang genoeg duren met dit Limbo ligbed in uw tuin ! Zomers zijn bedoeld voor siësta’s! En waar doe je jouw welverdiende middagdutje nu beter dan op een ligbed in je tuin ? Plaats ligbedden op je terras of op het gazon en kom optimaal tot rust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.