dinsdag 7 augustus 2018

Vliegenval voor binnen

Vang alle insecten en vliegen in huis! Stil en zuinig in gebruik! Dagelijkse nieuwe aanbiedingen. Vang vervelende insecten op een milieuvriendelijke manier. Mis geen acties en bestel snel!


In de winkel kun je veel verschillende vallen en sprays kopen, maar deze bevatten vaak vies ruikende chemische stoffen. Selecteer hierbij op de effectiviteit van de lokstof en de capaciteit van de val. Een val met een capaciteit van 20.


Vliegenval - hoe kunt u ze buiten vangen! Dit zijn meestal plastic zakken met een speciale deksel. De lokstof moet je aanmaken met water. Plaats of hang de vliegenval op een zonnige plek en klaar is Kees!


De vliegen zullen op de zoete geur afkomen, door de kleine opening naar binnen kruipen en er vervolgens niet meer uit kunnen komen. Met deze vliegenval heb je kans ook wespen te vangen. De kunststof val komt met lokstof, maar kan daarna opnieuw worden gevuld. Met de vliegenval van BSI haalt u een grote en stevige oplossing tegen vliegen.


De meegeleverde lokstof heeft deze werking. Wanneer er voor een goede lokstof wordt gekozen, selecteer dan op de capaciteit van de val. De zoete geur van de vliegenval -nectar lokt namelijk hoofdzakelijk vliegen! Horren ter bestrijding van vliegen. Veruit de meeste vliegen komen binnen via openstaande of openslaande ramen en deuren.


Je kunt het merendeel van de vliegen dan ook buiten houdend door horren voor ramen en deuren te plaatsen. De Redtop vliegenval bevat geen insecticide, éénmaal in de zak kunnen de vliegen er niet meer uit en zullen zij dood gaan. Afhankelijk van de hoeveelheid vliegen kan met tot zakken in het seizoen worden volstaan. Geen chemicaliën, volledig veilig.


De RedTop vliegenval is de beste vliegenvangzak wereldwijd. Groot volume, gaat lang mee. Voordelig in gebruik: vangt én verteert tot 20.


De vliegenval bevat geen enkel pesticide, enkel de lokstof en speciale enzymen. In het meegeleverde zakje zit een portie lokstof, die ook apart verkrijgbaar is. Na toevoeging van water begint de val binnen enkele uren volop te werken. VLIEGENVAL - Fly Trap terrace vangt en verteert tot 20.


Gifvrije, professionele val voor vliegen. Ideaal voor rond de woning, dierenhokken, afvalcontainers, enz. Bestel nu met korting! Wij bieden een ruim assortiment aan vallen aan om vliegen te bestrijden.


Altijd gunstig geprijsd en altijd op voorraad. Na slechts dag op mijn balkon zaten er al ruim vliegen en andere insecten in de pot! Hij ruikt wel ontzettend funky dus binnen neerzetten is echt geen optie. Herbruikbare, doeltreffende vliegenval. Ik was een beetje sceptisch over de werking van dit product vooraf maar dit werkt echt!


Bevat een wateroplosbaar zakje lokstof voor het eerste gebruik. Makkelijk en snel te verversen met de Bsi vliegen lokstof. Ongevaarlijk voor kinderen, huisdieren en het milieu.


Petflessen als vliegenval en muggenvanger. Knip de bovenkant van een plastic fles af. Giet een laagje limonadesiroop onderin de fles. Zet de afgeknipte flessenhals ondersteboven in de fles. Wanneer een insect wordt aangetrokken door het lokmiddel dan gaat deze via de flessenhals naar binnen.


Deze val is zowel binnen als buiten geschikt voor het vangen van vliegen. Zie Oplossingen vliegenoverlast IN HUIS of kijk voor uitgebreide productinformatie bij Oplossingen muggen. We weten allemaal dat vliegen heel erg vervelend kunnen zijn. Zowel buiten als binnen is het prettiger om geen vliegen om u heen te hebben. Met de beste vliegenlamp krijgt u dat voor elkaar!


Vliegenval voor binnen

Bij ons in het assortiment vindt u de vliegenvanger die het beste bij u past! Doeltreffende, herbruikbare vliegenval. Met ecologische lokstof in een wateroplosbaarzakje voor het 1e gebruik.


Grote keuze en morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.