woensdag 8 augustus 2018

Kussenbox loungeset

Kussenbox loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!


Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Een van onze mooie en handige loungeset accessoires is de opbergbox. Een opbergbox maakt uw loungeset compleet en komt van pas bij het opbergen van uw loungeset kussens.


In deze rubriek vindt u vast die opbergbox waar u naar op zoek bent aangezien wij een ruim aanbod hebben aan opbergboxen in verschillende kleuren en stijlen. Als je een grote opbergbox voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel kinderspeelgoed en andere kleine dingen opbergen, zodat ze niet in de tuin rondslingeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten krijgt voor een barbecue. Met een Kussenbox zorg je dat de tuinkussens schoon en droog blijven.


Verder ziet je tuin er opgeruimd uit. Bij het kiezen van een kussenbox is de materiaalkeuze belangrijk. De opbergbox wordt bij jou thuis afgeleverd.


Kussenbox Rockwood is een handige opberger voor de tuinkussens en kussens van de loungeset. Het deksel van deze kussenbox van onderhoudsvrij kunststof is voorzien van twee gasveren. Tip: de kussenbox is stevig genoeg om als zitplaats voor twee personen te dienen. Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en UV-bestendig en dienen juist gebruikt te worden.


Een voorbeeld van zo’n opbergbox is de Lux kussenbox. De kussenbox is voorzien van handgevlochten vlechtwerk en ziet er daardoor prachtig uit. Het hoogwaardige materiaal dat voor deze kussenbox gebruikt is, past uitstekend bij de loungeset van Castle Line. Om zo lang mogelijk van een loungeset of tuinset te genieten is het aan te raden om deze in de winter af te dekken met een loungesethoes en de kussens op te bergen in een kussenbox. Wij bieden zowel kleine als grote kussenboxen aan, vanaf 2tot zelfs 5liter.


Een klein model is geschikt voor het opbergen van zit- en rugkussens van een. Als je de kussens opbergt in een kussenbox dan overwinteren ze op een donkere plek, waar amper vocht doorheen komt. Een kussenbox verlengt de levensduur van je tuinkussens, zodat je ze langer kunt gebruiken!


Kussenbox loungeset

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel Loungeset bij fonQ. Kies uit 5producten vanaf € 260. De Allibert loungeset Monaco met Arica kussenbox - grafiet is een trendy loungeset in wicker design.


De mooie set bestaat uit stoelen, een 2-zitsbank en een kussenbox. Karakteristiek is de hoge rugleuning. Corona loungeset met kussenbox antraciet.


Kussenbox loungeset

Opbergboxen voor tuinkussens koopt u gemakkelijk online bij Loungeset -express. Koop nu en betaal pas over dagen! De allibert loungeset corona met kussenbox - cappuccino is een ruime stoel bank loungesetkunststof en heeft zitplaats voor perso. Wicker kussenbox opbergbox.


Heb jij een prachtige loungeset of tuinset staan vervaardigd uit een zeer stevig kunststof vlechtwerk draa ofwel wicker, en zoek jij daar een bijpassende kussenkist bij? Zeer tevreden met deze aankoop. Al mijn kussens van de loungeset passen erin.


Kussenbox loungeset

Makkelijk in elkaar te zetten en deze is ook nog waterdicht. De box heeft al wat regen gehad en gelukkig waren de kussens droog! Met de kussenboxen die verkrijgbaar zijn bij Blokker zijn er veel mogelijkheden.


Het grote voordeel van een kussenbox is dat je tuinkussen op kunt bergen om deze te beschermen tegen de regen en de kou. Geniet jij ook graag van je loungeset en wil je dat de bijbehorende kussens schoon en droog blijven? Dan is een kussenbox onmisbaar in de tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.