donderdag 9 augustus 2018

Ijzeren sierhek

Alle tuinhekken vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Stalen en houten hekwerken! Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat.


Of u nu kiest voor een klassiek sierhekwerk of een moderne hekwerk, kwaliteit is ons uitgangspunt. De ijzeren sierhekken zijn perfect als duurzame afscheiding van uw voortuin of achtertuin!

Onze sierhekwerk specialisten staan klaar voor u. Al onze sierhekken worden ontworpen door onze ervaren ontwerpers. Hekwereld is uw hekwerk specialist in de regio. Verder zijn wij gespecialiseerd in sier hekwerk, lampen, sierpoorten, industriepoort, industrie hekwerk, rustiek. Om het beste resultaat te bereiken worden onze sierhekken altijd in overleg met u ontworpen. Welk model of optie u ook voor ogen hebt!


Mocht u al een ontwerp op papier hebben dan kunnen wij hier uiteraard ook direct mee aan de slag. Indien u zelf helemaal geen idee heeft kunt u hieronder een groot scala van onze modellen sierhekwerk bekijken. Toch eerst even kijken voordat u tot aankoop overgaat?

Wij hebben hierbij het allereerste kijkpunt van Nederland geopen een offline kijk-locatie. We hebben diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment. Ontdek al het sierhekwerk. Zwaar ijzeren hekwerk bestaande uit delen van 205cm breed deel van 100cm breed 55cm hoog incl. De ophangijzers totaal dus 52.


Sierhekwerk of Sierpoort nodig? Met spijlen van mm geeft dit het hekwerk een robuuste uitstraling. Deze inrijpoort is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De inrijpoort is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.


Wij leveren ook naar Belgie ! Alle onderdelen om zelf een sierhek te maken of een hekwerk op te knappen voor groothandelsprijzen. Online goedkoop, snel en uit voorraad uw sierhekwerk bestellen. Dé webshop voor sierhekwerk van betrouwbare kwaliteit!


Metalen schutting en hekwerken hebben een tijdloos en modern karakter en zijn daarbij erg onderhoudsvriendelijk. Door hun robuuste uitstraling en verschillende. Wij hebben geen luxe showroom, wel kunt u ons sierhekwerk komen bekijken in ons magazijn, echter uitsluitend op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op. Met een metalen sierhek zorg je voor een prachtige afscheiding en maak je jouw tuin helemaal af!


Dankzij dit systeem kunt u voorgoed gedag zeggen tegen roest en afgebladderde verf.

Bij coaten wordt nameljik verf in poeder vorm op het hekwerk aangebracht en vervolgens gebakken. De verf zit nu heel stevig op het oppervlak. De Rooy Metaalindustrie levert en monteert sierhekwerken op maat. De hekwerken van Degelijk Buitenleven zijn zowel toe te passen voor tuinomheiningen als balustrades rond balkons.


In combinatie met sierpoorten voegt dit hekwerk een klassieke sfeer toe aan jouw tuin en behoudt het tevens zijn moderne en fraaie uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.