donderdag 10 mei 2018

Overkapping groningen

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze? Overkappingen voor tuin of terras.

Met een overkapping aan huis van Pallazzo creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Kies voor de moderne en betaalbare SL1met polycarbonaat of glas of ga voor de robuuste Pallazzo XL met een grote vrije overspanning van maar liefst meter. In Groningen is dit ook het geval. Om scherp te krijgen wat de prijzen voor een terrasoverkapping zijn kunt u op deze site gratis en vrijblijvend tot offertes vergelijken bij terrasoverkapping bedrijven werkzaam in Groningen.


Dit kan u tot op de prijs van een overkapping schelen. Genieten begint bij een prachtige overkapping aan uw huis. Voor verschillende klanten hebben wij overkappingen op maat gemaakt.


Zowel modern als klassiek.

De overkappingen kunnen worden voorzien van verlichting, elektra en verwarming. Tuinhout Groningen , uw tuinhout leverancier! Goedkoop tuinhout, vanaf 1euro gratis bezorgd. De verticale zonwering VertiTex II beschermt tegen verblindende zon, het opwarmen van terras en binnenruimtes en tegen nieuwsgierige blikken.


Wij hebben overkappingen voor uw terras en tuin van allerlei merken en hoge kwaliteit materialen. Kies bijvoorbeeld voor een houten pergola of een glazen overkapping van Erhardt. Wanneer u besluit een terrasoverkapping in de regio Groningen op maat te laten maken, installeren onze professionals deze graag voor u! Wij zijn de overkapping specialist omdat we niet alleen alles kunnen leveren maar omdat we ook weten wat we verkopen. Een overkapping die bij ons vandaan komt staat voor een goede kwaliteit met een zeer gunstige prijs! Laat je overtuigen en bekijk onze prijzen van bijvoorbeeld onze Douglas of Lariks overkappingen.


Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.


Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Kortrijk Zonwering BV levert en monteert overkappingen in Groningen , Friesland en Drenthe.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Buiten zitten, zowel in de winter als in de zomer, is soms net iets fijner met de juiste overkapping. Modern tuinhuis overkapping Groningen. Dit moderne houten tuinhuis met overkapping Groningen (ook wel een veranda of een luifel genoemd) is een echte hardloper.


Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten. Uiteraard leveren wij in heel Groningen zoals: Appingedam, Debum, Bellingwedde, De Marne, Delfzijl en Eemsmond. Een houten veranda of overkapping is een aanbouw aan een woning , meestal slechts een afdak steunend op houten palen. De vloer kan de bestaande vloer zijn, maar meestal is een houten vloer aanwezig die gelijk met de vloerhoogte binnenshuis doorloopt.


Zo kunnen uw gasten en u gewoon buiten blijven zitten als het weer verslechtert! Naast metaal zijn ook overkappingen van natuurlijke basismaterialen te vinden bij Kroezon. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping op uw terras. Ontdek nu ook prefab houten overkapping in de tuin of aanbouw veranda aan uw gevel.


Of plaats achter in de tuin een tuinhuis met overkapping plat dak of tuinhuis met overkapping puntdak. Voor liefhebbers van staal leveren wij A-keuze aluminium overkappingen eventueel met dichte zijwanden in de vorm een tuinkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.