donderdag 10 mei 2018

Blauwspar prijs

In het voorjaar komen de nieuwe scheuten heel fris tot ontwikkeling. Geef deze exclusieve plant de ruimte, dan komt ze het beste tot haar recht en wordt een fraaie blikvanger in uw tuin. Blauwspar in pot 4-jarig XXL.


Prijs is per stuks incl. Deze Picea vormt een prachtige solitaire boom in uw tuin.

Het is een mooie grijs-blauw getinte conifeer met een rechte conische vorm. De blauwspar is een mooie sierlijke spar met opvallende blauwe naalden. Komt van nature voor in de Rocky Mountains. Glauca is een cultivar die extra blauwe naalden. Plant de planten in goed waterdoorlatende grond en geef ook de eerste weken na het planten goed water.


Doordat de blauwspar van nature langzaam groeit, is de boom goed gevuld en heeft stevige takken waar ook zwaardere kerstversiering in kan hangen. Deze pagina wordt dagelijks bijgewerkt, hou hem dus in de gaten! Heeft u zelf een prijs gevonden, laat het ons weten!

Door op een kolomtitel te klikken wordt de tabel opnieuw gesorteerd. Op deze manier kunt u zelf de prijzen vergelijken van de verschillende kerstbomen. De traditionele fijnspar kerstboom, aantrekkelijk qua prijs en mooie, groene fijne takken. Wel kan de vorm van deze zogenaamde Picea Abies iets grilliger zijn dan bij de Nordmann bomen. De zilverspar kerstboom, met dennengeur en soms dennenappeltjes.


De servische blauwspar , prikt sterk, wel een mooie blauwe gloed. Dan zit je bij Praxis goed. Onze echte kerstbomen staan niet alleen mooi, maar gaan ook lang mee. Een tip voordat je een kerstboom gaat kopen?


BTW Verkoopprijs 3€ Totaal. Info over blauwspar kopen. Resultaten van zoekmachines! Picea pungens ‘Glauca’ zodat het u aan keus niet ontbreekt. Koop en Verkoop Diversen voor in het Huis op Marktplaats.


Bekijk alles met blauwspar ! Deurgrepen, vloerkleden en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ! Bovendien bezorgen wij uw echte kerstboom op vaste leverdagen per regio.

Bij het planten in uw tuin zal de plant eerst weer nieuwe haarworteltjes gaan vormen, voordat hij weer fris uitloopt. Het duurt dus iets langer voordat u groei aan de plant waarneemt. Planten uit de volle grond hebben het voordeel dat ze in prijs interessant zijn en dat het aanbod vaak groter is, vooral bij bomen en haagplanten is dat het geval.


Project te koop: Koopaanneemsom € 330. Welke blauwspar heeft uw voorkeur? Er zijn naast de Abies procera Glauca ook andere blauwe naald coniferen. Deze kerstboom is meestal erg mooi, maar breed gevorm met dikke, stevige maar stekelige naalden. De kleur varieert van groen tot prachtig diep zilverblauw, maar de boom heeft –zeker de eerste dagen- een nogal typische geur.


Iets minder beken maar een goed alternatief voor wie eens iets anders. Door de treurvorm zal deze naaldboom niet heel breed worden. Het is wel aan te raden om aanplantgrond te gebruiken bij het planten van deze bomen. Plaats bij de grotere boomvormen ook een boompaal. De boom is blauw, heeft scherpe naalden en valt niet uit.


Ten Hoven Bomen, de plek om online bomen te kopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.