woensdag 18 april 2018

Frans rasterhekwerk

Leer jouw Franse woordjes razendsnel met WRTS. Oefen en verbeter je Franse uitspraak met een van onze vele uitspraak-functionaliteiten! Hiermee kan het rasterhekwerk mooi strak op de palen bevestigd worden zonder dat de latjes splijten en het ijzerdraad wordt beschadigd. Van het rasterhekwerk bestaan varianten, de Franse en Engelse uitvoering.


Wij leveren uitsluitend het Franse rasterhekwerk omdat wij de kwaliteit van dit hekwerk een stuk beter vinden. Het is een unieke vormgever voor zowel de natuurlijke als moderne strakke tuin. De Latten zijn aan elkaar gevlochten met sterk gegalvaniseerd ijzerdraad. De punten van de latten zijn scherper dan van het Engelse hekwerk. Dit type hekwerk wordt dan ook veel toegepast als weideafrastering, schapenhek of dierenren maar ook ter verfraaiing van landschap, park of tuin.


In het duingebied staat veel van dit kastanjehouten rasterhekwerk als erosiepreventie. Onze kastanje hekwerken, ook wel schapenhek, schapenraster, schapenhekwerk, houten hekwerk, rasterhekwerk , stakethek, stakettenhekwerk, houten omheining of kastanjehouten hekwerk genoem komt uit Frankrijk. Normaal gesproken wordt om de circa 2m een kastanje paal de grond in geslagen waaraan het kastanje hekwerk wordt bevestigd.


Het kastanje hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latjes die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Frans schapenhek of Engels schapenhek? Tevens diverse maten geschilde kastanjepalen hebben wij te koop. Plaats deze om de meter en monteer met krammen uw kastanjehek.


Wij hebben het frans rasterwerk in verschillende maten en afstanden tussen de latten. Het rasterhekwerk geeft uw woonomgeving een prachtige natuurlijke uitstraling. Dit kastanje hekwerk wordt geleverd op rollen van meter (latafstand cm), meter of meter (dit is afhankelijk van de fabrikant en het gewicht van het hekwerk).


Een schapenhek wordt ook wel eens een rasterhekwerk genoemd. Schapenhek van kastanjehout frans schapenhek is voorzien van een (onscherp) puntje aan de bovenkant van de lat. Franse Rondhoutpoorten: Breedte x hoogte 100x80cm € 185. Deze constructie wordt ook wel een schapenraster of schapenhek genoemd.


Het Franse rasterhekwerk wat wij leveren is verkrijgbaar in verschillende hoogte maten en met verschillende maten tussen de latjes (latafstand). Een rasterhekwerk kan uitgevoerd worden in de Engelse stijl of de Franse stijl. Divers, denk niet alleen aan een (schapen)weide, maar ook als erfafscheiding voor b. Ons houten hekwerk is gemaakt van duurzaam kastanje materiaal en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en latafstanden. De smalle latafstand is genoemd cm.


Ons frans kastanjehouten rasterhekwerk zijn kleine gekloven paaltjes verbonden door gegalvaniseerd ijzerdraad met een dubbele wikkeling. Het is een erg mooie afscheiding van uw tuin, een goede barrière tegen dieren voor uw moestuin of rondom uw fruitbomen, en bij een kleine afstand tussen de latten is het tevens een goede windbreker. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten maken van meubelen op maat en het restaureren en renoveren van meubelen.


Bij de franse uitvoering is dit strakker en de latten zijn rechter uitgevoer de duurzaamheid tussen de soorten is niet verschillend. Kan ik ook artikelen op maat laten maken: Bij heel veel artikelen die op onze website staan, is maatwerk al standaard mogelijk. Dit hekwerk word gemaakt van kastanjehout afkomstig uit Frankrijk.


Zowel de punten als de latten zijn strak gesneden. Kastanjehout is van nature beschermd tegen vocht en weersinvloeden en behoeft geen onderhoud! De latten worden vervolgens aan elkaar gevlochten. Bij Adéquat worden kastanje hekwerken van de beste kwaliteit geleverd.


De afstand tussen de paaltjes is ongeveer 4-cm. De verwachte levensduur is ongeveer jaar. Kenmerkend voor dit hek is, dat het in verschillende tuinen kan worden toegepast vanwege de natuurlijke uitstraling. Door deze productiemethode is het hekwerk sterk en ook makkelijk te plaatsen op ongelijk terrein, het glooit mooi mee met het terrein. MijDus kastanjehout heeft een ruim assortiment aan duurzaam hekwerk, voor elke portemonnee.


Op onze website vindt u verschillende soorten hekwerk, houten palen en. Professionele montage en levering van hekwerken door heel Nederland. Het zelf plaatsen van kastanje hekwerk of schapenhek is niet moeilijk.


De instructies voor de plaatsing van kastanje hekwerk helpen u snel op weg om eenvoudig zelf uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.