woensdag 18 april 2018

Oprit beton

Oprit beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Eenmaal geplaatst heb je er weinig omkijk meer naar. Een van de meest bekende betonvloeren is de gepolierde betonnen vloer maar er zijn nog meerdere soorten afwerkingen. Gepolierd beton wordt buitenshuis niet alleen gebruikt om het terras af te werken.


Ook voor de oprit doet dit materiaal prima dienst. Het is bijzonder robuust en kan moeiteloos zware gewichten zoals auto’s verdragen. Indien er nog voegen in het beton geslepen moeten worden (tegeleffect), wacht men hier mee en wordt het beton tijdelijk afgedekt met folie.


Eigenschappen en weetjes over een oprit in gegoten beton. De oprit van beton kan in vrijwel iedere vorm en kleur worden gestort. Uw wensen in combinatie met onze kennis en expertise zorgen voor een mooi eindproduct. Een oprit van beton heeft als voordeel dat het niet verzakt. Bent u toe aan iets anders, iets nieuws en onderhoudsvrij?


Dan is een monolietvloer iets voor U! Veelal is bestaande bestrating verzakt, of liggen stenen scheef of hobbelig. Met een oprit van beton heeft u geen last meer van rijsporen of kuilen van de wielen. Dit beton wordt gestort en tijdens het drogen krijg je een gladde schijnende toplaag. Je polijst het beton met een speciale machine.


Zo krijg je een egaal oppervlakte en het resultaat is een mooie oprit in beton. Een betonnen oprit zorgt voor een luxueuze, professionele uitstraling en brengt vele voordelen met zich mee. Wilt u graag een oprit van beton voor uw huis, bedrijf of werkplaats?


Oprit beton

De duurzaamheid van uw oprit heeft enerzijds te maken met de kwalitatieve eigenschappen van de oprit tegels die u verwerkt maar aan de andere kant is de manier waarop u de oprit tegels verwerkt ook erg belangrijk. Oprit tegels met duurzame eigenschappen. Om spoorvorming te voorkomen is een goed uitgekozen ondergrond een eerste vereiste. En eigenlijk biedt het nog meer voordelen, omdat een betonnen oprit ook nog eens onkruidvrij is en niet verzakt.


Er ontstaan geen rijsporen of kuilen van van wielen. Naast dat betonplaten onderhoudsvrij zijn, geven ze ook een moderne en eigentijdse uitstraling. Veel huishouders en bedrijven beginnen juist nu met het aanleggen van betonplaten op hun oprit , start nu en wees de eerste in uw buurt met een modern uitstralende oprit , terras of tuinpad. Het wordt mooier met de jaren. En met de juiste afwerking vereist het zo goed als geen onderhoud.


Bovendien is uw oprit in beton slijtvast, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Als specialist in betonvloeren hebben we bij Willem Designvloeren veel kennis en ervaring. In sommige gevallen zul je iets meer of juist iets minder moeten betalen. Beton design is helemaal in.


Dit is afhankelijk van de gewenste dikte van de oprit (meestal cm) en de graafwerken die verricht moeten worden. Wanneer je een oprit gaat aanleggen is in ieder geval de ondergrond erg belangrijk. Dit voorkomt spoorvorming en dat de oprit gaat verzakken.


Oprit beton

Voordelen van een oprit in beton , met name een polybeton oprit : Naargelang uw persoonlijk smaak kunt u kiezen uit een waaier aan kleuren. Niet elke betonvloer hoeft muisgrijs te zijn. De levensduur van gepolierde beton is veel hoger dan een gewone betonvloer doordat het polieren van een vloer deze veel minder poreus maakt. Wij leveren geschikte stenen in uiteenlopende lengte- en breedtematen en uitgevoerd in een groot scala kleuren.


Alle aanverwante producten voor uw oprit bestrating kunt u eenvoudig en snel vanuit uw luie stoel bestellen. U kunt kiezen uit meerdere kleuren voor uw betonnen oprit. De meest verkochte kleuren zijn midden en donkergrijs.


Oprit beton

Vaak in combinatie waardoor er een mooi gewolkt effect ontstaat. Zwart en antraciet passen we weinig toe op een oprit van beton omdat deze kleuren veel warmte aantrekken. Geen last van onkruid dus.


Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, ook slipvast. Wat zijn de voordelen van een betonnen vloer als oprit ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.