woensdag 21 maart 2018

Kuppen spel

Ontwerp in een paar minuten. Bestel je nieuwe spel uit ons uitgebreide assortiment. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Je speelt met tot spelers, verdeeld over twee teams.


Iedereen kan meedoen, jong en oud.

Kubb is een gezelschapspel dat buiten wordt gespeeld met tot deelnemers. Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Bij elke stap hoort een afbeelding. Na de laatste stap kun je ook een aantal spelregelvariaties en alternatieve spelregels lezen.


Advies is om alle stappen te doorlopen, daarna weet je voldoende over de regels van kubb om het spel te kunnen gaan spelen. Mijn dochtertje van vindt het een grappig spel , vooral de beweegopdrachten leveren veel hilariteit op.

De andere vragen zijn met een beetje hulp ook te beantwoorden. Het onderwijs, horeca, verenigingen en particulieren kunnen bij ons terecht. Er wordt bijna altijd op gras gespeel zan strand of sneeuw zou ook kunnen. Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel.


Kubb bestaat uit Koning, torens, werpstokken, hoekstokken en spelregels. Dit spel ontwikkelt getalgevoeligheid en getalbegrip. Knappe koppen : tellen is een creatief en educatief spel voor kinderen van tot jaar. Behalve dat je een knappe kop wordt, is dit spel ook nog eens heel erg leuk om te spelen!


Ook stimuleert het denk- en observatievermogen. Als ze van jongs af aan al sporten, komt dit ten goede voor hun gezondheid. Zo leren ze bijvoorbeeld bij het spelen van verstoppertje om afstanden in te schatten.


Ook het spelen van spellen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. De categorie sport en spel is daarom belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Het Kubbspel is trouwens een superleuk spel om mee te nemen op vakantie, om op de camping te spelen op een grasveld of juist op het strand!

Speel de gaafste voetbal spelletjes zoals World Cup Penalty en Penalty Fever. Het spel wordt gespeeld op een speelveld van minimaal bij maximaal bij meter. Scoor meteen een gratis spelletje direct online op spele.


En die winnaar dat ben jij! Deze game is momenteel geblokkeerd vanwege de nieuwe privacywetgeving. Met de pijltjes kun je een stap vooruit of terug gaan.


In World Cup Penalty moet je proberen wereldkampioen voetbal te worden. Het spel toont overeenkomsten met onder andere bowling, schaak en petanque en het is dat deze spellen een gemeenschappelijke middeleeuwse afkomst delen. Kun jij de beste voetballer worden van het Ita. Beantwoord elke vraag met een antwoord.


Wel benadrukken zij de traditie van het spel , de geschiedenis en de daarbij behorende omgangsnormen. Super Soccer Star 2Speel het uitdagende voetbal spelletje Super Soccer Star gratis online! Super leuk spel met allerlei leuke vragen en opdrachtjes.


Om samen met de allerkleinste (tot jaar) te spelen plezier voor oude. Geef in dit voetbal spel spelers een rode of gele. En dat is nou precies wat presentatrice Jet Berkhout vraagt in de rubriek Vrij Spel.


Soms wil je als klassieke musicus wel even weg van die vaste noten op papier en lekker met de muziek aan de haal gaan. Het educatieve bordspel Knappe Koppen is leuk voor kinderen en de ouders. Bij dit spel zal de aandacht voornamelijk liggen op het zelfvertrouwen van het kind.


Ouders kunnen op deze manier samen leren met hun kind. Het gaat bij Knappe Koppen op het proberen en niet per definitie op het succesvol volbrengen van een opdracht. Voor als je NU meteen wilt spelen! Op Speeleiland zijn alle spellen gratis te spelen.


Het spel gaat op deze manier heen en weer, tot dat een van de twee teams alle veld- en basiskubbs van het andere team omver heeft geworpen. Het team dat dit gelukt is , mag met de nog overgebleven werpstok(ken) proberen om de koning omver te werpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.