vrijdag 9 september 2016

Badkledingdag vrijdag

Overal zijn haagjes, muurtjes en struiken zodat je nooit écht lang naakt bent. Entree van €2voor €2Alleen bij SpaOnline, korting. Daarnaast heeft de Veluwse Bron iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand badkledingdag.


De Zwaluwhoeve heeft meerdere badkledingdagen per maand.

Op een badkledingdag kun je gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in je badkleding. De badkledingdagen gelden de gehele dag, het is verplicht om badkleding te dragen. Bij Sanashop vind je een groot aanbod badmode van bekende merken.


Sanashop heeft prachtige en comfortabele badkleding voor iedere vrouw of man. Spa Zuiver Iedere dinsdag. In het resort is rekening gehouden met je privacy. Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant).


Lees verder voor meer informatie over de speciale themadagen.

Sauna badkledingdag vrijdag. Er zijn ook in het weekend enkele sauna- en wellnessresorts die een badkledingdag hebben. Thermen Holiday Diverse badkledingdagen.


Alleen bij Blue Wellness Stadspark en BLUE Wellness Trivium kun je op vrijdagochtend genieten van de wellness met badkleding. Zo is het iedere dinsdag, 2e en laatste zaterdag van de maand en de eerste zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het de hele dag verplicht om badkleding te dragen. Een badkledingdag is ideaal als je voor het eerst naar een wellness resort gaat.


Je kunt op die manier op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Wat dacht je van een dagje wellness met vriendinnen? Of met je ouders of je kinderen (vanaf jaar)? Onder de reguliere dagen vallen maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk eerste volle weekend van de maand).


Iedere maandag en de laatste donderdag van de maand is het badkledingdag en dan is het verplicht om badkleding te dragen tot 17. Bekijk wat je mee moet nemen naar het wellnessresort en ontdek ook de voordelen van de badkledingdagen. Badkledingdag Naar de sauna met badkleding. Mocht je zelf geen badjas hebben, dan kan je deze ook bij ons huren. Wij organiseren speciale badkledingdagen voor iedereen die wel van alle spa wellness faciliteiten wil genieten, maar niet naakt.


Voor wie graag een zwembroek, badpak of bikini in de sauna aanhoudt, zijn iedere dinsdag en donderdag badkledingdagen.

SpaSense heeft geen badkledingdagen. Tijdens een dagje wellness ben je niet zo veel bloot. SpaPuur heeft meerdere badkledingdagen per maand.


Bekijk de voordelen en wat je mee moet nemen naar de sauna. Boek direct uw saunabezoek tijdens de badkledingdagen! Boek hier je favoriete spa met de hoogste korting. Bij SpaWell is het iedere dinsdag badkledingdag.


Wil je lekker ontspannen en gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij SpaWeesp maar liever niet naakt? Bezoek dat een badkledingdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.