donderdag 22 maart 2018

Conifeer smaragd

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan.

Levensboom voor veel privacy. Koop nu de Smaragd voor € 719. Voor 22:bestel morgen in huis.


Snoeien kan het beste gebeuren in de h. De Thuja Smaragd is de topper van de haagconiferen, deze mooie diepgroene conifeer groeit op elke soort grond. Zoals alle haagconiferen is hij winterhard. Smal piramidaal groeiende conifeer.


Het planten van de conifeer thuja smaragd.

Boven de kunnen er per strekkende meter. Dit soort conifeer word geleverd met kluit. Dit is beter voor het aanslaan van de struik. De thuja smaragd kan het hele jaar door geplant worden.


Hoewel de Smaragd een wat langzamere groei heeft, kenmerkt deze coniferensoort zich door de compacte groei en behoudt de Smaragd zijn heldergroene kleur in de winter. Ook grotere maten van de conifeer zijn verkrijgbaar. Bij grote afname kunt u rekenen op een prettige korting op uw bestelling.


De grootste maat van de Thuja Occidentalis Smaragd conifeer die wij via collegakwekers kunnen leveren is meter groot. Het is een zeer sterke, winterharde conifeer. De Thuja Brabant is, een redelijk snelgroeiende, lichtgroene conifeer.


Zoals de naam het al zegt heeft deze conifeer een diepgroene kleur. De ‘ Smaragd ’ groeit van nature in een kegelvorm en is super gemakkelijk qua onderhoud. Ook coniferenhaag inplanten.


Landelijk bezorgen, Grote maat. Erg geschikt voor een haag. Dit type conifeer vormt een mooie erfafscheiding.

Een wintergroene conifeer kan uitgroeien tot het pronkstuk van de tuin. Mits hij goed gesnoeid wordt. Snoei deze conifeer een keer in mei en in september. Knip ook bij een jonge boom rondom een paar.


Doet het goed in de volle grond of in een pot. Thuja occidentalis smaragd mooie conifeer met een mediterrane uitstraling. Voor een gemiddelde dicht haag gaan wij uit van per meter tot 1. Deze conifeer is extra verplant. Dit een standaard aantal per meter die de meeste mensen gebruiken.


De groei van de Thuja Smaragd is anders dan van de Thuja Brabant. De Smaragd kent een compacte, meer kegelvormige groei. Coniferen thuja brabant planten wanneer ? De conifeer is solitair te planten, maar de meeste mensen zullen coniferen kennen als haagplant.


Waar u op moet letten wanneer u kiest voor coniferen is dat u deze nooit te kort terugsnoeit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.