dinsdag 13 maart 2018

Fonteyn zwemspa

Fonteyn zwemspa

Topkwaliteit Spas: 8op voorraad. Vraag direct uw korting aan! Kies uit producten vanaf € 900. Fonteyn Spas ziet scherp toe op kwaliteit.


Wij produceren onze zwemspa ’s uitsluitend met de meest duurzame materialen, waardoor onze baden bovengemiddeld lang mee gaan. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Bewonder onze zwemspa showroom. U bent van harte uitgenodigd voor een inspirerende wandeling langs ons enorme aanbod.


Onze zwemspa ’s zijn kwalitatief, duurzaam en bovendien scherp geprijsd. Met onze zwemspa ’s kun je sporten en ontspannen in één bad. Hier laten we dromen uitkomen. Bekijk meer ideeën over Zwembaden, Zwembad spa. Genieten in een eigen zwemspa ! De groeiende populariteit van zwemspa ’s is het gevolg van de vele voordelen die een zwemspa heeft boven een zwembad.


Fonteyn zwemspa

Zo is een zwemspa op de eerste plaats een stuk compacter. Deze compactheid draagt eraan bij dat u een zwemspa makkelijker in uw tuin kwijt kunt. Ook bij verhuizing, verhuist u de zwemspa eenvoudig met u mee. Er zijn verschillende wensen en voorkeuren voor het inbouwen van een zwemspa. Wanneer er alleen een trainingsunit gewenst is, voorzien wij u van een krachtige en diepe zwemspa met een veilige inlooptrap.


Indien u overweegt om uw jacuzzi door een specialist te laten installeren, maak dan gerust gebruik van onze installatieservice. De soulmate is het nieuwste spabad in de fonteyn spas signature collec. Sportliefhebbers worden in de Fitness volledig in de watten gelegd. Met de vele features en accessoires kunt u uw lichaam in de zwemspa een complete workout geven. Als de zwemspa buiten geplaatst wordt is het altijd aan te raden om een goede isolerende afdekkap te plaatsen om de warmte zoveel mogelijk vast te houden en vervuiling van het water tegen te gaan.


Een afdekkap voor een grote zwemspa kan behoorlijk zwaar zijn, het is eventueel mogelijk om de zwemspa afdekkap in delen aan te schaffen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor zwemspa prijs. Resultaten van zoekmachines! Een circulatie pomp zorgt ervoor dat het water uur per dag gecirculeerd wordt zodat bacteriën verwijderd worden en het water zuiver blijft.


De geleverde zwemspa zit vol verborgen gebreken, gebruikt zeer goedkope materialen van Chinese makelij en werkt absoluut niet betrouwbaar. AMP aansluiting € 26incl. Grootste showroom van Europa! Bekijk de Passion Zwemspa Aquatic op Mybeautifulhappyliving.


Fonteyn zwemspa

Neem contact met ons op middels het formulier, of contacteer ons direct via telefoon of mail. De meeste ozonators gaan ongeveer tot jaar mee. Zonder de desinfecterende kracht van een ozonator kan organisch materiaal snel opbouwen en de kwaliteit van het water verslechteren. Veel spa eigenaren proberen dit te compenseren door het toevoegen van steeds meer chemische stoffen.


Ook staan wij u steeds bij met een gepaste uitleg bij elke zwemspa of spa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.