vrijdag 9 maart 2018

Chair lounge

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Ruim assortiment Chair lounge.


De Lounge Chair is verkrijgbaar bij Vitra in twee formaten: het klassieke model en een nieuw, ruimer mo Verder worden alle combinaties van lederen bekledingen, houten.

Het wereldberoemde ontwerp van deze eames lounge chair is een icoon in de meubelindustrie. Met wereldberoemde ontwerpen zoals de Barcelona chair en de eames lounge. Chaise longues koop je eenvoudig online bij bol. Een chaise longue is perfect om te relaxen. Bekijk ons assortiment longchairs, je betaalt geen verzendkosten.


Het ontwerp van de lounge chair is een belangrijk onderdeel van uw woonkamer of bibliotheek. De super populaire Rodeo bank is nu ook verkrijgbaar met een chaise lounge. De bank beschikt over een stoere stof recycle leer.

Recycle leer bestaat uit écht leer en polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Onze showroom vindt u in het Zeeuws-Vlaamse Axel waar u iedere dag van de week van harte welkom bent. Hier kunt u de Vitra Lounge Chair in het echt komen bekijken en uiteraard testen. U zult merken, het zitcomfort is optimaal en het design is oogverblindend.


Deze comfortabele loungestoel heeft een fijne hoge rugleuning. Het onderstel is gemaakt van massief eiken en de stoel kan bekleed worden met stof en leer. Deze zijn exclusief de Ottoman poef. Vitra verkooppunten vind je in onze bedrijvengids. De iconische fauteuil is elegant, modern en extra comfortabel dankzij de bijgeleverde Ottoman.


De reproductie design fauteuil wordt gratis verzonden, en er zit jaar garantie op. Het zitcomfort is absoluut grandioos en de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Eames Lounge Chair kopen: prijzen. De basis van deze, tot in perfectie uitgevoerde stoel, is de traditionele clubfauteuil.


Losse chaises longues of onderdeel van een hoekbank. Onze chaises longues kan je uitbouwen met hoekelementen voor een unieke stijl. Ball Globe Lounge Chair wit-zwart.

Gebaseerd op de ontwerpen uit de jaren van de Finse meubelontwerper Eero Aarnio. Was de Lounge Chair oorspronkelijk alleen leverbaar in een donkere uitvoering, is er tegenwoordig ook een lichte variant zodat de Vitra Lounge Chair ook mooi in lichte interieurs gebruikt kan worden. Na alle aandacht die deze fauteuil heeft gehad is het niet gek dat veel mensen al van de Vitra Lounge Chair dromen sinds ze jong zijn. Deze stoel is jaar geleden ontworpen in de Verenigde Staten en is hedendaagse nog steeds absoluut een topontwerp! Our iconic lounge seating furniture provides a stylish resting place in offices, public areas and homes - relax in comfort and style!


Sla eames lounge chair herman miller op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg eames lounge chair herman miller niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Het is bekleed met afneembare stofferingselementen van leder, de armleuningen zijn via rubber-metaalverbindingen (shock mounts) verbonden met de zitting- en rugschaal.


A liberally upholstered easy chair with lots of cushioning and lots of comfortable fabric. According to our design team these are among the most important ingredients for an outstanding lounge chair. Add a swivel base, attractive design and seventies feel and Dutchbone Bar lounge chair is born. Also available in lush Velvet! Voeg een elegante toets toe met een chaise longue in je woon- of slaapkamer.


In stof, leer of fluweel, van grijs tot oudroze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.