woensdag 14 maart 2018

Biohort storemax

Ruime keuze aan stalen bergingen. Kom langs in onze showroom! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin!


Leverbaar in kleuren: Zilver metallic, Donkergrijs metallic, Kwartsgrijs metallic. Met de tussenbodem kunt u de ruimte bijna verdubbelen. Bovendien zorgt hij voor orde.

De tussenbodem is vuurverzinkt en heeft een draagkracht tot max. Tevens kunt u de tussenbodem als delig schap gebruiken. Het assortiment gaat van metalen tuinkasten tot compacte bergingen waarin u veel ruimte heeft voor gereedschap, kruiwagens of zelfs fietsen. De twee aluminium lamellen roldeuren maken het gebruik nog praktischer. Gratis bezorging aan huis!


Levenslang onderhoudsvrij, jaar garantie. Regenwaterdicht, eenvoudige bediening door veerondersteuning. Cilinderslot vergrendeling. Plotseling is alles anders!

Vraag nu vrijblijvend uw extra korting aan via onze website! Standaard prijzen vanaf slechts €84-. Zo kan je op een stijlvolle manier je fietsen, tuingereedschap of afvalcontainers opbergen.


De berging StoreMax is gemakkelijk te openen door het tweedelige openingssysteem. Je kan enkel de bovenkant openen of ook de voorkant. Eenvoudig online bestellen ! Als kleine broer van de metalen bergingen biedt de StoreMax maximale opslagruimte op weinig plaats. Praktisch om eenvoudig artikelen te pakken: het tweedelige openingssysteem met licht glijdende roldeuren! De storemax maakt het mogelijk om veel grotere objecten te bergen dan je aan de hand van de grote van de Storemax zou verwachten.


Dit kan de storemax door zijn roldeur design, waardoor die een zeer grote dagmaat heeft wat zelfs het opbergen van fietsen mogelijk maakt. Dit artikel is leverbaar in verschillende kleuren: Zilver metallic, Donkergrijs metallic en Kwartsgrijs metallic. Wat zijn de specificaties? Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Zet de StoreMax in de tuin, op het terras of aan het huis en u hebt er meteen een praktische én veilige berging bij.


Het geheel bestaat uit een stevig stalen frame en heeft een duurzame aluminium roldeur met draaigreep cilinderslot. Zum Produktportfolio zählen hochwertige Gerätehäuser, praktische Aufbewahrungsboxen für den Außenbereich und Nützliches rund um den Garten, wie zum Beispiel Hochbeete. Om beroep te doen op uw herroepingsrecht, moet je via mail, fax of brief een duidelijk geformuleerde verklaring en verzoek voor retour verzenden voor het verstrijken van de termijn. Biohort metalen tuinhuizen.


De veelzijdige rolbox die alles anders maakt!

De grasmaaier, de fietsen of de containers hebben een nieuwe opbergplaats en ziet er ordentelijk uit. Met zijn multifunctionele design biedt de Storemax maximale opbergruimte op weinig plaats. Waar ruimte beperkt is, toont hij zijn klasse! In de tuin, op het terras, in de garage of op het balkon ruimt en ordent hij zonder uw levensruimte te beperken.


Op zoek naar een onderhoudsvrije tuinkast? We hebben deze succesformule al heel wat jaren in huis en daar mankeert echt nooit iets aan. Superkwaliteit met maar liefst jaar garantie. Een goed design, super pasvorm en simpel te monteren. Voeg toe om te vergelijken.


De elegante bewaarplaats voor uw vuilnisbakken en fietsen! Door zijn doordachte design en de aluminium. Omschrijving: Wegens ons jarige jubileum ontvangt u nu korting op de productopties van dit product!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.