dinsdag 10 oktober 2017

Saffraan bollen kopen

Keuze uit ruim 1soorten! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Tevens verkopen wij eerste klas crocus Sativus bollen waarmee u uw eigen saffraan teelt kunt beginnen.


In onze webshop kunt u eenvoudig uw saffraan bollen online bestellen. Wij verkopen reguliere, niet-biologische bollen , en biologische saffraan bollen. Wij kweken onze bollen op een duurzame manier en zijn constant op zoek naar manieren om dit nog natuurlijker te kunnen doen. Saffraan krokus bollen kopen bij BloembollenKopen. Krokusbollen Voorjaarsbollen voor uw tuin.


Vandaag bestellen = Morgen in huis! Waar kun je saffraan bollen of zaden kopen ? Neem een kijkje bij de bekende tuincentra of bestel de saffraan bollen en zaden online bij diverse webwinkels en webshops. Welk onderdeel van de saffraankrokus kun je eten? Het zijn de stampers (oranje) van de saffraan herfstkrocus sativus die eetbaar zijn. Zijn er saffraan kwekerijen in Nederland?


Als u de bollen in een gebied plant waar veel muizen en woelratten voorkomen is het raadzaam om de bollen na het planten af te dekken met wat fijnmazig kippengaas zodat deze knaagdieren geen kans krijgen om zich te goed te doen aan uw bollen. Als je saffraan wilt kopen , is het beter om draadjes te kopen dan poeder. Crocus Sativus bollen zijn een echte delicatesse voor knaagdieren.


Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het om pure saffraan gaat in plaats van vervalste saffraan , want dat wordt ook regelmatig verkocht. Geschiedenis van saffraan De geschiedenis van saffraan is niet helemaal zeker. Door de telers zelf op te zoeken weten we als geen ander wat de juiste kwaliteit is en met welke telers we willen samenwerken. LEVERBAAR IN AUGUSTUS-SEPTEMBER, MET MOGELIJKE UITLOOP NAAR OKTOBER.


Dit is de krokus waar de kostbare kleurstof saffraan (uit de stempels van de stamper) uit gewonnen wordt. Goede kwaliteit is 2-jaar te bewaren op een droge, donkere, luchtdichte plaats. De bollen staan graag op een warme plek in de zon en houden niet van nattigheid. De saffraankrokus bloeit maar dagen per jaar, in de herfst.


Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! Alle merken online I Laagste prijs. Vind alle producten online! Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


De gedomesticeerde saffraankrokus, Crocus sativus, is een herfstbloeiende vaste plant die onbekend is in het wild. Zijn voorouder is misschien wel de oostelijk Mediterrane herfstbloeiende Crocus cartwrightianus, die ook wel bekend staat als de wilde saffraan en zijn oorsprong vond in Griekenland. Na deze periode kunt u de bollen rooien en weer op een ander stuk grond herplanten. Zo hoeft u dus maar keer bollen te kopen om daarna vele jaren saffraan te oogsten. Deze krokus is eerder bijzonder dan dat hij het uitzonderlijk goed doet.


De bollen worden hier in een extra groot hoorntje geschept en gepimpt met fruit, saus en verse slagroom. Krokus Sativus, duurzame en BIO saffraan bollen SATIVUS. Deze echte Crocus sativus krijgt in de herfst eerst zijn bladeren en dan de bloemen.


In de winter groeit de plant rustig door. Rond april gaat de bol in rust. Deze crocus kan niet goed tegen natte grond. Deze bollen plant je best op en beschut en zonnig plekje.


Ik weet dat het niet gemakkelijk is om Crocus sativus succesvol te kweken in ons lan maar wil evengoed wel proberen, om ze ieder jaar te laten bloeien en zelfs grotere bollen te krijgen die meer dan bloem hebben. Wij bieden een ruim assortiment bloembollen voor groothandelsprijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.