dinsdag 10 oktober 2017

Dressoir steigerhout maken

Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten.


Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken.

Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Bouwtekeningen om steigerhout meubelen te maken , gratis. Op maat gemaakt dressoir steigerhout ? Wilt u geen dressoir in uw woonkamer waar er al honderden van zijn? Wij maken namelijk naast de standaard dressoirs ook steigerhouten dressoirs op maat.


Het steigerhout dressoir heeft lade van verschillende formaten. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout , schroeven en een duidelijke uitgebreide bouwtekening.

Zelf een dressoir van steigerhout maken is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Dressoir steigerhout op maat. Wij maken alle maten en types dressoirs, wij maken ze met lades en deurtjes.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Je kunt kiezen uit meerdere modellen, dus voor ieder interieur een mooi dressoir. Alle dressoirs worden van steigerhout gemaakt en splintervrij geschuurd. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je woonkamer.


Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat een dressoir van steigerhout kost in de stijl en afmeting die jij graag wilot? Stuur me dan een mail, bel even of kom langs in de showroom. Vanaf een tekening of schets kan ik ook prima een meubel maken. Je kunt ook via het formulier een prijsopgave aanvragen.


Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap. Nu je op het punt staat om zelf een dressoir te gaan maken van steigerhout , is het enige wat je nog nodig hebt een bouwtekening voor een dressoir. Leg voor het maken van een zijkant, latten (D), op een vlakke ondergron netjes tegen elkaar. Bevestig drie plankensteunen (A) op resp.


Gebruik schroeven van x mm. Herhaal deze stap voor het maken van de tweede zijkant.

Koop en verkoop dressoir steigerhout eenvoudig op. Jaar specialist in het steigerhout , maken we. Hondenhok zelf maken en een hondenmand van steigerhout. Kippenhok en kippenren maken , doe het zelf voorbeelden.


Kledingkast en wandkast van steigerhout met steigerbuizen. Televisiekast – wandmeubel om zelf te maken van steigerhout. Vakkenkast met hoog en laag model – gratis bouwtekeningen voor steigerhout. Wijnrek om zelf te maken van. Omdat steigerhout een makkelijk te bewerken houtsoort is, hoef jij je geen zorgen te maken of je dit zelf wel kunt doen.


De planken zijn eenvoudig op maat te zagen en dus makkelijk aanpasbaar. Hierdoor kan je dus soms wel een foutje maken voordat je steigerhouten kast er eenmaal staat. Laat u inspireren door ons voorgaande werk. Heeft u zelf een mooi ontwerp voor een uniek dressoir ? Laat het ons weten en wij maken het met alle plezier voor u. Ben je op zoek naar een dressoir , maar heb je het perfecte exemplaar nog niet gevonden?


Kies zelf de kleur uit voor het frame en olie de deurtjes in de gewenste kleur. Helemaal naar wens gemaakt. Als je zo’n meubel zoals bijvoorbeeld een steigerhouten dressoir neemt is het sowieso een eyecatcher in je woonkamer. Een dressoir , commode, bijzettafel of hoe je het ook wil noemen. Ook hier kan je kiezen uit verschillende modellen.


Inloggen Registreren Vacatures. Neem dan contact met ons op voor een v. Het is belangrijk dat u kijkt naar de maten van hetgeen u erin wilt hebben. Laat uw kast van steigerhout bezorgen op locatie.


Om het plaatje compleet te maken kunnen wij uw dressoir van steigerhout ook bij u bezorgen en monteren op locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.