maandag 2 oktober 2017

Gelnagels hoogeveen

Profiteer nu van korting op alle Starter Sets. Voor 23:bestel morgen al in huis! Pink Gellac is bekend van TV en media. Maak een keuze uit onze sets!


Hierbij worden er verschillende lagen gel aangebracht dat het best bij het type van uw nagels past, die vervolgens worden uitgehard onder speciale UV-LED lampen. Voor een natuurlijke look kunt u ook gaan voor de Babyboom nagels. Bij BeautyLicious kunt u ervoor kiezen om gelnagels te laten zetten. Nagelsalon Nailed It is een feit! Nail Academy Nicolle is gevestigd in een prachtig pand in Hoogeveen en is een bekend erkend opleidingsinstituut van Noord en Noord-Oost Nederland.


Mijn diploma heb ik behaald bij Nail academy Nicolle en heb leren werken met. Kwaliteit en perfectie staan bij ons in een hoog vaandel. Daarom werken we alleen met de beste producten in de salon. Ik heb me in eerste instantie gericht op Gelpolish op eigen nagels.


Daarom hebben we besloten ons samen te gaan vestigen in ons nieuwe en zeer gezellige, goed te bereiken pand. Gelnagels French Manicure. Hier bieden wij allerlei soorten behandelingen aan zoals o. Manicure, Acryl-en gelnagels , voetbehandelingen, schoonheidsbehandelingen en wimperextensions. Wil je na het afronden van deze opleiding alsnog verder leren tot Allround nagelstyliste?


Vraag je docent naar de mogelijkheden. Je leert theorie over de nagel, hoe je het beste een manicure geeft, en je leert diverse aanbrengtechnieken. Total Look Hoogeveen hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, een vertrouwde omgeving en klantgerichtheid.


Wij denken mee met de klant en doen er met elkaar alles aan om je wensen te vervullen. Lees hier meer over het team. Deze website maakt gebruik van cookies.


Specialist in het verzorgen van permanent make Up en aanbrengen van gelnagels en nailart. De volledige basis van gelnagels komt in deze gelnagels cursus op praktische wijze aan de orde. Les in een beperkte groep De lessen worden gegeven door een ervaren vakdocente, die ook na de cursus voor je klaar blijft staan bij vragen of voor tips. Let op: de inschrijvingen voor deze cursus gelnagels basis zijn beperkt. Pedicure aanmelden Hoogeveen.


Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een pedicure. Bent u pedicure en wilt u klanten bereiken in Hoogeveen ? Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten! Voor mensen die allergisch zijn voor acrylnagels, bieden wij ook een behandeling met Gel nagels. Bij deze techniek wordt gelpoeder gebruikt in plaats van acrylpoeder.


Voor de rest werkt alles hetzelfde als bij acrylnagels. De kunstnagels worden in het verlengde van uw nagels geplaatst met de lengte van uw keuze. Ik gebruik alleen gel voor de kunstnagels en voor het verstevigen van de natuurlijke nagels. Ik vind het een leuke salon!


Kunstnagels, gelnagels op tenen, epileren, visagie (ook bruidsmake-up!) gespecialiseerd in bruidsnagels, nailart én speciale arrangementen voor nagelbijters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.