maandag 2 oktober 2017

Dining loungeset

Dining loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die Lounge Diningset in huis. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn.


Dining loungeset

Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Allemaal geven ze aan dat je op een lounge dining set het in feite hebt over een hoge loungeset.


Wat is een lounge dining set? Daarnaast is een loungeset in combinatie met een salontafel of hocker, maar de dining loungeset met een hoge tafel. Lounge dining sets zijn erg populair en niet meer weg te denken uit de moderne tuininrichting. De lounge dining sets zijn een perfecte combinatie tussen een loungeset en de klassieke tuintafel.


Met een loungeset met hoge eettafel heb je de ideale combinatie om heerlijk te ontspannen, maar ook comfortabel kunt eten aan de loungeset. Een groot voordeel van een dining loungeset met eettafel is de relatief hoge zithoogte. Een hoge rugleuning zorgt voor extra comfort. Uitgelicht: wicker loungeset dining.


Een topper onder de loungesets is de wicker loungeset dining. Deze loungesets zijn opgebouwd uit een frame van aluminium met daaromheen een kunststof vlechtdraad. Dit noemen we ook wel wicker.


Dining loungeset

Tuinmeubelen van wicker gecombineerd met een frame van aluminium hebben een lange levensduur en zijn tevens. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Met een dining loungeset haal jij de ideale combinatie in huis van loungen en dineren.


De dining tuinset heeft het ultieme comfort van een loungeset , maar tegelijkertijd zorgt hij er ook voor dat je fijn buitenshuis kunt eten. Een dining set is vaak wat groter qua formaat en komt mooi tot zijn recht in een tuin of terras. De Lusso loungeset van het merk Garden Collections is zeer comfortabel en ontworpen zodat je optimaal kunt ontspannen.


Dan is een high dining loungeset een uitkomst! Door het beste van twee werelden samen te voegen, krijg je een dining loungeset. Heerlijk ontspannen dineren of borrelen én tegelijkertijd loungen doe je met een high dining loungeset. Ook comfortabel natafelen met een dining loungeset is geen probleem!


De Roma U dining hoek loungeset is van het merk AVH-Outdoor. De loungeset is in een U opstelling opgesteld waardoor er plaats is voor minstens personen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Zo kan je aan een lounge dining loungeset lekker dineren in je tuin dankzij de hogere zitting en ruime eettafel. Een chaise longue loungeset daarentegen is meer gericht op ontspanning: dankzij de hocker kan je languit gaan liggen en heerlijk ontspannen in de zon.


Dining loungeset

Domani Oslo dining loungeset 5-delig. Gezellig borrelen of lekker buiten eten: het kan allemaal in het Oslo loungeset. Het loungeset is voorzien van stevige kussens, zodat je hierop ook heerlijk kunt relaxen.


De side chairs kun je gebruiken als zitplaats voor de kinderen of als voetenbank. Met deze all weather kussens kun je het hele jaar door genieten van de loungeset. Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vind je een zeer groot assortiment lounge diningsets.


Het loont zeker ook de moeite om een kijkje te nemen in onze outlet. Sinds enkele jaren is er een nieuw soort loungeset in opkomst: de lounge dining set. Daar bent u altijd welkom om te komen kijken naar onze sets en om ons om advies te vragen. Een goede loungeset voor je tuin kiezen. Welke moderne loungeset is perfect voor jouw tuin?


Wees gerust, in onze uitgebreide collectie zit er altijd wel eentje tussen. Heb je veel ruimte tot je beschikking? Kies dan voor een hoekmodel of een dining loungeset.


Dit zijn complete loungesets waarbij ook een tafel is inbegrepen. Stel je eigen loungeset samen. BIj JYSK hebben we loungesets die je zelf kan samenstellen, zodat je deze volledig kan aanpassen op jouw tuin. Ga zitten in één van onze comfortabele loungesets en geniet volop van uw tuin samen met uw gezin, vrienden of familie. Een set van Fonteyn is altijd op diverse manieren te combineren.


Een loungeset maakt uw tuin of terras nog gezelliger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.