dinsdag 3 oktober 2017

Gelenberg zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99.

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Telefoonnummer, reviews en meer! Zwembad de Gelenberg in Druten is er voor iedereen ! Bij zwembad De Gelenberg staat fit zijn en gezond blijven centraal.


Wij bieden daarvoor een breed pakket van lessen en andere diensten aan. Of u nu nul of tachtig bent, beginner of gevorderde, watervrij of vol watervrees. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee. Deze staan bekend vanwege het vakmanschap en het grote plezier. Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport.


Gezond worden en blijven in zwembad Druten? Bent u liefhebber van baantjes trekken, dan kunt u uw gang gaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om op andere manieren b. De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland. Meer dan 2instanties die zwemles geven gebruiken het syteem. En ineens is er een besluit genomen: er komt een nieuw zwembad in Druten.


Dit hing sinds een paar weken in de lucht maar de gemeenteraad heeft het voorstel van de burgermeester en wethouders nu echt goedgekeurd. In het voorstel is uitgegaan van een banen wedstrijdbad met een instructiebad maar de optie voor een banen bad is bespreekbaar. Trek een paar baantjes in het zwembad , ontspan in het bubbelbad en speel met de kids in het water. Roetsjen van de glijbaan of spetteren in het peuterbad.


Op Landal Miggelenberg beleven jong en oud veel waterpret! Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van het park.

U kunt er terecht voor zwemlessen, aquafit, fifty-fit, babyzwemmen, recreatief zwemmen etc. Reviews Ik heb de aqua bootcamp actie gewonnen en. DRUTEN – De bezoekers van zwembad De Gelenberg in Druten kunnen al enige tijd niet meer douchen. Achter het bordje “technische storing” blijkt echter iets anders schuil te gaan.


Burgemeester Corry van Rhee zei dinsdag dat in De Gelenberg de legionella bacterie is geconstateerd. De selectie van ZV de Gelenberg is de wedstrijdgroep. Dit zijn jongens en meisjes met de wil en capaciteit om wedstrijden te zwemmen. De lat in deze groep ligt dan ook hoger. Daarom daagt zwembad De Gelenberg ook dit jaar vaders weer uit om mee te doen.


Speciaal voor Vaderdag mogen alle vaders gratis komen zwemmen. Van alles te doen en te beleven op en rond Landal Miggelenberg. Er zijn diverse faciliteiten voor jong en oud.


Spetterend waterplezier in het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.