maandag 19 juni 2017

Pizzasteen bbq weber

Specialistisch advies nodig? Bekijk het assortiment Bbq van Weber. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoek naar weber bbq op de nieuwe KensaQ.


Na het barbecueën tilt u de handige aluminium bakplaat van de steen om de pizza of traktatie makkelijk van de barbecue naar de tafel te dragen.

Verwijder het ronde inzetstuk, plaats de Pizzasteen erin, en de steen blijft stevig op zijn plaats terwijl uw pizza, brood of dessert ligt te bakken. De Pizzasteen is ontworpen voor gebruik met het Gourmet BBQ System grillrooster. Geniet van het leven zoals in la bella Italia.


Stelt u zich eens voor: een heerlijke pizza, bereid in een steenoven, op een schilderachtig terrasje in Napels. En stelt u zich nu eens voor dat u diezelfde pizza eet in het comfort van uw eigen achtertuin. Met de pizzasteen hoeft u niet naar Italië.


De praktische draagbeugel is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijk en veilig gebruik bij het barbecue gourmet systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Weber GBS Pizzasteen met draagbeugel. De pizzasteen is speciaal voor het GBS systeem van Weber. Maak in de keuken een pizza op een stuk bakpapier, leg hem op de hete steen, haal na 3-minuten het bakpapier weg en bak de pizza gaar. Zo krijgt hij een perfecte, knapperige bodem.


Een veelgemaakte fout bij het bakken van een pizza op een pizzasteen is het veel te heet stoken van de steen. Het resultaat is bijna gegarandeerd een zwartgeblakerde bodem terwijl de kaas niet eens gesmolten is. Het doel van een pizzasteen is niet zozeer om de pizza te bakken maar om de bodem snel droog te krijgen. Bij mij was de tweede pizza iets minder geslaag maar dat kwam door de temperatuur van de barbecue en niet door de pizzasteen.


Hier moet je dus wel op letten. Ik kan de pizzasteen aan iedereen aanraden, want je bakt er echt lekkere pizza’s mee op de barbecue. Ik ga de steen zeker vaker gebruiken. Ik maak mijn pizzasteen nooit nat.


In een houtoven is het wat anders dan dweil je met vocht de bodem schoon. Polenta kun je ook op de werktafel gebruiken dan plakt het deeg minder en krijg je bovendien een krokantere korst. Dat is weer eens iets anders dan een worstje of een hamburger!


Overige bakbenodig online bij LIDL.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. En het is ze gelukt om een goed product op de markt te zetten. Bak allerlei soorten brood en taarten op uw weber barbeque, met deze veelzijdige steen. Op de keramieke bodem van centimeter rust een aluminium plaat. Ga bij het kopen ook niet alleen uit van het eventuele merk.


Deze pizzasteen is een andere kwaliteit en duidelijk voor de meer amerikaanse maat pizza. Met behulp van een pizzasteen creëer je een speciale pizzabakplaat. Het materiaal houdt de warmte goed vast waardoor je een heerlijk knapperige bodem krijgt. Soms heeft een pizzasteen handvatten, soms niet. Een pizzasteen is een natuurstenen plaat waar je pizza, brood of zelfs taarten op afbakt.


Het natuursteen is bestand tegen hoge temperaturen. Dat is mooi, want een pizza bakken doe je op een barbecue met een temperatuur van minimaal 2graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.