woensdag 14 juni 2017

Houten schuren en overkappingen

Houten schuren en overkappingen

Laat uw Tuinhuis bouwen door BOHA. Uw Droomtuinhuis naar uw Wensen! Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Houtbouw Visser is een ambachtelijk maar vooral ook flexibel bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van houten schuren , tuinhuisjes, overkappingen , schuttingen en meubels. Wensen van onze klanten en de toepassing van onze schuren en tuinhuisjes zijn natuurlijk altijd verschillend. Geldersche Houtbouw is de bouwspecialist in houten bijgebouwen. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren , houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is.


Wij ontwerpen en realiseren houten bijgebouwen, tuinhuizen, carports, overkappingen , kapschuren en landelijke schuren in landelijke stijl. Houten overkapping op maat. Ga voor exclusiviteit met een unieke en op maat gemaakte houten overkapping. Wat uw wensen ook zijn, we realiseren voor u die gedroomde eyecatcher.


Houten schuren en overkappingen

Wat denkt u van het gemak dat een houten overkapping met veranda u. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden qua houten schuren en houten bijgebouwen.


Design houten schuur op maat ontworpen. Naast ons meer klassieke aanbod van houten schuren , kunt u bij ons ook terecht voor een moderne designschuur. De houten designschuur kunt u volledig naar wens ontwerpen en inrichten samen met het team van Houtbouw Holland. Zelf een houten overkapping samenstellen. Goedkopecarports biedt houten overkappingen aan in een aantal standaard afmetingen, maar we helpen u ook graag met afwijkende formaten.


Grootste assortiment veranda's en overkappingen in Nederland! Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Schoren dienen ter versteviging van overkappingen , schuren en andere houten constructies.


Ook wordt een douglas houten schoren gebruikt als sierelement voor een overkapping of schuur. Wij leveren de schoren zowel geschaafd als fijnbezaagd. U kunt deze houten schoren zelf maken of kant en klaar bestellen bij onze houthandel.


Houten schuren en overkappingen

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn. Zo is het uitstekend geschikt voor de bouw van schuren , garages, carports, schuttingen, overkappingen. Een populaire combinatie is een houten tuinschuur met overkapping.


Dit vormt een mooi geheel in uw tuin, en biedt u zowel de voordelen van opbergtuimte als een koele en droge zitplaats. Uiteraard is ook deze opstelling op maat te maken, zodat deze optimaal past in uw tuin. Kom gerust eens langs en vraag naar de.


Houten schuren en overkappingen

Bij ons bent u op het goede adres voor al uw houten bijgebouwen. Voor de grote dromers Werken aan uw grote droom? Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Een schuur, overkapping of prieel op maat behoort tot de mogelijkheden.


Zie hieronder diverse opties. Ambachtelijke uitstraling. Al jaar ontwerpt, zaagt en bouwt Pieter van Vliet uit Friesland exclusieve schuren , stallen, overkappingen , kapschuren en priëlen door heel Nederland en België.


Ook kunt u door ons een tuinhuis, douglas garage, veranda,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.