woensdag 14 juni 2017

Schommel rvs

Schommel rvs

Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260. Kies uit producten vanaf € 195. Schommelpaal Boog RVS kopen? Deze schommelpaal is een lust om te zien en te gebruiken.


Schommel rvs

Neemt weinig ruimte in beslag. Standaard geleverd met professionele RVS schommelhaken. Met een losse aanbouw glijbaan kunt u de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats. Of zoekt u een Taludglijbaan?


Koop en verkoop schommel rvs eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een RVS dubbele schommel met twee rechte zittingen of één rechte zitting en een soft zitting, onderhoudsarm en vandalismebestendig. De kunststof panelen zijn in meerdere kleuren leverbaar en zijn bevestigd aan de staanders met ons speciale klemmen systeem.


Ook de schommelhaken en kettingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin, (basis) school of kinderopvang. Door de speciale aanpak en certificering wordt hoge veiligheid voor openbaar gebruik gegarandeerd. Bekijk hier al onze schommels voor openbare ruimtes.


Boogschommel verkrijgbaar in een RVS of Thermisch verzinkte uitvoering. Ideaal te combineren met een luxe ligschommel. Designstuk voor de moderne tuin. Voordelen van de boogschommel: - Professionele schommelhaak RvS.


Compact, neemt weinig ruimte in beslag - Luxe en moderne uitstraling. Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Houten schommel Dubbel Douglas Tarzan is een twee persoons houten schommel dat gemaakt is prachtig Douglas hout wat splintervrij is.


Deze dubbele houten schommel is eenvoudig in elkaar te zetten maar er is ook een mogelijkheid om deze te laten plaatsen bij u thuis, zo heeft u er zelf geen werk mee. De dubbele Douglas schommel genaamd Tarzan is. De enige stalen schommel in ons assortiment is de schommelpaal. Dit is een professionele schommel , die ook geschikt is voor openbaar gebruik.


Zowel de RVS schommel als de gegalvaniseerd stalen schommel zijn schommelpalen die zeer lang meegaan. Deze stoere schommelpaal RVS past perfect in vrijwel iedere achtertuin. Ouders hebben zo eindelijk een oplossing gevonden voor het gebrek aan ruimte voor een normale schommel.


Deze unieke boogschommel ziet er niet alleen heel strak en modern uit, maar past ook nog eens in vrijwel iedere achtertuin. Bespaar tot wel via kiesproduct. De schommelhaken en schommelkettingen zijn eveneens van RVS. De nestkorf heeft een doorsnee van 1cm. Duo schommel met RVS bovenligger Meer over dit product.


De plek waaraan de schommels worden gemonteerd is natuurlijk voor niemand het zelfde. Er zijn verschillende soorten losse haken, namelijk: RVS 3en RVS 316. Een hard houten schommel met RVS bovenbalk.


De bovenligger kan tegen een stootje wanneer de schommel over de bovenbalk wordt gegooid. Alle bevestigingmaterialen en kettingen zijn vervaardigd uit roestvast staal. Eigentijds, mooi van vorm, goed te combineren met de nieuwste tuintrends. U kunt bij Wickey zowel de verzinkte schommelhaken, als de premium RVS schommelhaken voor de openbare ruimte kopen.


Schommel rvs

Net als de hoogwaardige schommelhaken is vooral de verankering en montage van de schommel in de grond van groot belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.