maandag 24 april 2017

Solar bol zwembadverwarming

Geniet langer van het zwembad met de juiste zwembadverwarming. Bespaar aanzienlijk op uw Energiekosten! Verwarm uw Zwembad met Zonne-Energie vanaf €132! Geschikt voor grote en kleine Zwembaden! Krijg De Originele EcoHeat Met Korting En Gratis Wereldwijde Verzendig!


Deze Revolutionaire Uitvinding Is De Meest Effectieve Verwarmer Die Je Ooit Zult Zien!

Zwembadverwarming koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. De Heater bestaat uit een stuk opgerolde slang die onder een koepel loopt.


Wanneer de zon op de solar bol schijnt wordt het water op de terugweg naar het zwembad verwarmd en warmt zo het gehele zwembad op tot een comfortabele temperatuur. De meest gebruikte zwembadverwarming zijn warmtepompen, inverters of solarverwarming. Als solar -verwarming voor het zwembad hebben we solarbollen en solarzeilen of solarmatten. Door het warmte absorberende PVC wordt het water in de slang verwarmd.


Dit water stroomt vervolgens weer het zwembad in.

Eén solar bol kan tot wel 7. Het water blijft aangenaam warm en het is dé manier om het zwemseizoen te verlengen. Breng het zwemwater vroeg in de zomer al op temperatuur en verwarm het water in het najaar om langer door te kunnen zwemmen. Kies voor solar zwembadverwarming in verschillende vormen of een energiezuinige warmtepomp. Voor 16:bestel de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.


Ideaal voor opzetzwembaden. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Zoek een goede plek voor de zwembadverwarming , sluit de slangen op uw filterpomp en zwembad aan en u bent klaar!


In de handleiding leest u gedetailleerd hoe u de zwembadverwarming aansluit. Het water wordt door de zon opgewarmd alvorens terug het zwembad in te lopen. Opwarming is afhankelijk van de hoeveelheid water, aantal bollen, aantal zonuren, plaatsing solar bollen. De zon is een duurzame en onuitputtelijke energiebron. Deze bol verwarmt het zwembad door middel van zonne-energie.


De bol wordt naast het zwembad geplaatst. Doormiddel van de zwembadpomp wordt het zwembadwater door de solar bol (len) gepompt. Xl solar bol zwembadverwarming collector solar bol zwembadverwarming collector xl achtoek model verwarm uw zwembad zonder extra st.

Nieuw Ophalen of Verzenden. Het water in de slang wordt verwarmd door dat de pvc de warmte absorbeert. Het verwarmde water stroomt weer het zwembad in.


Deze innovatieve manier van zwembadverwarming verwarmt het water met behulp van de zon die erop valt, oftewel milieuvriendelijk én kostenbesparend. En dankzij zijn compacte formaat neemt de bol weinig plek in zodat er nog genoeg (speel)ruimte in uw tuin over blijft. XL, zwembad water warm met solarsunrings.


Solar bol zwembadverwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.