maandag 24 april 2017

Aanleg graszoden

De beste keuze tegen lage prijzen! De graszoden liggen dan op de aangegeven datum voor u klaar. Ga snel naar graszoden bestellen om uw bestelling te plaatsen! Sportgras, Speelgras en Premiumgras.


Voordat u graszoden bestelt, is het belangrijk dat u het soort graszoden kiest dat het beste past bij uw wensen. Gaat er actief gesport worden op uw nieuwe gazon, kies dan voor de stevigheid van sportgras. Zorg voor het leggen van de graszoden dat de grond voldoende vochtig is, indien nodig van te voren met water besproeien.


Zorg ervoor dat de graszoden niet uitdrogen. Maak ze eventueel vochtig en bescherm ze tegen de zon. Rol de graszoden zo snel mogelijk na ontvangst uit, zodanig, dat ze strak tegen elkaar komen te liggen. Wilt u premium graszoden laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service.


Graszoden laten leggen vanaf € per m². Vanaf € per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen. Het leggen van de graszoden. Vul de naden tussen de zoden op met de aanwezige grond of potgrond. Om kleine oneffenheden weg te werken, kunt u de zoden na het leggen met een rol licht aanrollen.


Geef bij droogte, de graszoden de eerste weken voldoende water. Volg de links hiernaast om te lezen hoe u zelf graszoden kunt leggen en hoe u uw gazon vervolgens in topconditie houdt. Zorg dat de graszoden binnen uur na het snijden gelegd worden om broei-effect in de rol tegen te gaan. Een graszode bestaat uit levend materiaal en vraagt daarom om een goede verzorging. Om uitdroging te voorkomen, mogen de opgerolde zoden niet in de felle zon worden gelegd.


Aanleg graszoden

Alle tuinartikelen shop je online. Wij vertellen het je graag. Direct en snel leverbaar uit eigen teelt. In de praktijk zijn januari en februari daarom vaak minder geschikt, maar in een zachte winter kunt u ook in deze maanden graszoden aanleggen. Wanneer het kort na het aanleggen van de grasmat gaat vriezen, zullen de graszoden niet afsterven.


Voor opdrachten tot aanleg van de graszoden bieden wij de mogelijkheid tot werkdagen voor de aanlegdatum de bestelling te herroepen. Dit is volledig afhankelijk van het weer, hier bestaat helaas geen duidelijke vuistregel voor. Het is belangrijk om de graszoden en de ondergrond goed vochtig en donker van kleur te houden. Controleer dit door voorzichtig een hoekje van de graszode op te tillen. Zolang de graszoden er fris en groen uitzien is er niks aan de hand.


Aanleg graszoden

Aanleg en onderhoud graszoden tuin. Voor de aanleg en het onderhoud van graszoden in jouw tuin kun je terecht bij Hovenier Roel Zuidema. Wij leveren de graszoden en verzorgen vervolgens de vakkundige aanleg.


BInnen no-time heb je een groen gazon wat bovendien ook nog. U kunt de graszoden op lengte en breedte afsnijden d. Regelmatig hoor ik particulieren die zeggen dat de graszoden niet goed vast groeien aan de bodem. Het probleem is vaak dat deze particulieren het intensieve onderhoud dat graszoden nodig hebben na de aanleg onderschatten.


Door continue te streven naar verbeteringen op het gebied van graszoden teelt en machinepark garanderen wij hoge kwaliteit graszoden. Ruime keuze tuinartikelen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.