maandag 24 april 2017

Glijbanenparadijs

Kom naar het Tikibad: het grootste waterpark van de Benelux! Ontdek de unieke glijbanen, Kids Waterpark Playa én het nieuwe buitengebied. Op de glijbanen, klaar, glijden maar!


Glijbanenparadijs

De glijbanen in het kinderpark in de Eifel vallen bij iedereen goed in de smaak! Enkel de durvers wagen het om de „Kamikaze. Ultra all inclusive vakantie Turkije - waterglijbaanparadijs. De kids wanen zich in het absolute waterglijbaanparadijs in deze hotels en hebben de tijd van hun leven. Wat is er heerlijker dan een dagje met de kinderen naar het zwembad!


Tijdens een bezoek aan Duitsland kunt bij deze leukste zwembaden terecht. Wil je er zeker van zijn dat je (klein)kinderen nog jaren napraten over die fantastische vakantie in Bulgarije? Boek dan één van de fijne kamers in het All Inclusive hotel SPLASHWORLD Aqua Nevis. Het waterpark met veel verschillende glijbanen ligt gelijk achter het hotel, dus dat is lekker dichtbij.


Glijbanenparadijs

Zwembaden heb je in alle soorten en maten. Steeds vaker worden spectaculaire glijbanen toegevoegd. Een bijzondere highlight bij gezinnen is het grootste glijbanenparadijs van Europa ‒ met momenteel galactische hightech glijbanen, onderverdeeld in drie moeilijkheidscategorieën.


De langste bandenglijbaan van Europa kronkelt zich op een hoogte van mm door de adembenemende GALAXY World. Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Het paradijs heeft veel glijbanen: van rustige glijbanen tot glijbanen die wel tot á km per uur gaan! Heb je altijd al een vrije val willen maken?


Dat kan in de Pelikaanduik! Dit is een korte maar steile baan met een vrije val van enkele seconden. Waar krijgen leden korting op?


FWP leden krijgen korting op uiteenlopende aanbiedingen, zoals eten en drinken, tickets op o. Een prachtig, groot zwembad met leuke attracties. Glijbanenparadijs Tikibad. Door de uitbreiding heeft het Tikibad zowel binnen als nu buiten verschillende glijbanen voor jong en oud.


Tropical Island Resort Duitsland! Het grootste overdekte subtropische zwemparadijs van Europa. Het overdekte Tikibad zorgt voor uren waterplezier. Het is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Slinger van de spectaculaire meterslange glijbanen Blits en Flits of ontspan in de lazy river.


Ideaal voor een korte vakantie of weekend weg. Camping Duinrell ligt zeer dichtbij huis. De Adriatische kust loopt helemaal langs de noordoostelijke kust van Italië en San Marino. Pareltjes als Venetië en Ravenna zijn hier te vinden, maar ook het ministaatje San Marino met zijn prachtige uitzicht over de wijngaarden en dorpjes naar de Adriatische Zee. Je kunt het met recht een glijbanenparadijs noemen.


Een bezoek aan het Tikibad maakt je dagje Duinrell eigenlijk pas echt compleet. Er zijn maar liefst glijbanen waar je met veel plezier vanaf wil roetsjen. Doelen van de FWP - Het bieden kortingen en voordeel aan leden via een besloten platform - Exclusieve aanbiedingen beschikbaar stellen - Gezamenlijke activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.