vrijdag 30 december 2016

Poster voor in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Posters van hoge kwaliteit. Ontwerp en bestel ze vandaag nog! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Naar aanleiding van ons telefoongesprek van afgelopen maandag, stuur ik je een foto van onze tuinposter zoals hij bij ons in de tuin heeft gestaan. De poster is nu ongeveer jaar uit en ziet er nog steeds uitstekend uit. Tuinposter voor uw saaie stenen muur of schutting nodig? Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. Jouw favoriete foto staat mooi op een tuinposter!


Fleur je tuin op met een foto of afbeelding waar jij vrolijk van wordt of kies een foto die bij de inrichting van je tuin past! Met onze fotobewerkingen maak je jouw UV- en waterbestendige tuindoek tot een uniek ontwerp. Leverbaar in standaard formaten of 1 op maat, op de centimeter nauwkeurig!

Afbeelding naar wens aanpassen op de site. Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld. Mocht u geen geschikte foto vinden in onze foto bibliotheek, neem dan even contact met ons op. Als je op zoek bent naar een extra verzorgde look kan je kiezen voor een ingelijste poster.


Kies uit onze selectie ingelijste posters of zoek zelf iets uit in ons lijsten assortiment. Behalve met een poster kan je je interieur op nog andere, eenvoudige manieren een nieuwe look geven , bijvoorbeeld met een spiegel of een muursticker. Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie. Dus snel aan de slag en fleur je tuin op met jouw leukste foto op een tuinposter. Wij drukken de tuinposter op stevig zeildoek en voorzien de tuinposter van stevige ringen.


Indien schutting dekkend aangebracht is de poster en wat echt is nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Tot meter bij meter leverbaar. Alleen met ringen in de hoeken is ook strakke montage van de tuindoeken goed mogelijk. Ook in de winter is een tuinposter een verrijking voor tuin of balkon!


Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden.


Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan.

Alle tuinposters vind je op beslist. Bestel snel jouw tuindecoratie. Ervaar het verschil met NuBuiten! Voor buiten is deze tuinposter erg goed geschikt. Je foto wordt op hoogwaardig en weerbestendig vinyl gedrukt waardoor het duurzaam is.


Via de meegestanste gaten met ringen is de tuinposter makkelijk en strak op te hangen op elke ondergrond. We hangen allemaal graag posters in onze huizen, maar ze zijn ook heel erg leuk voor in de tuin. In deze blogpost laat jullie drie verschillende tuinposters zien. De posters zijn van het merk Kidooz en zijn verkrijgbaar in verschillende prints.


Het zijn doeken die op een muur of tussen palen gespannen kunnen worden. De door u gekozen tuinposter bestaat uit een stevig doek. Dit doek kan voorzien worden van ringen, ringen in de hoeken of een tunnelzoom. Zonder problemen buiten op te hangen.


Ze zijn ook wel bekend als tuindoek, tuinschilderij of tuincanvas. Mooi frame voor een tuin poster. Voor poster van formaat 100xcm. Nieuw in de doos met gebruiksaanwij.


UV-werend geprint op zeildoek. Gratis tuinvoorbeeld vooraf. Kleine en hele grote tuindoeken. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het.


Al onze posters of kunstreprodukties zijn prachtig voor in huis of kantoor. Je poster of kunstreproduktie inlijsten? Ook dat kan, wij maken alle inlijstingen met de hand in onze eigen lijstenmakerij.


Dus wacht niet langer en bestel gelijk je ingelijste poster ! Klik bij de gewenste poster op de button inlijsten en bekijk vrijblijvend onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.