vrijdag 30 december 2016

Gardena slanghaspel aanbieding

Gardena Slanghaspels koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Groot aanbod (automatische) luchthaspels. Direct uit voorraad leverbaar! Door klanten beoordeeld met een 1. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Gardena slanghaspel aanbieding

GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Slang rolt vanzelf veilig en gelijkmatig op. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Een slanghaspel is bedoeld om je tuinslang op te bergen. Je kunt verschillende slanghaspels vergelijken om een mooie aanbieding te vinden.


Let daarbij vooral op mobiliteit, stabiliteit, weersbestendigheid en prijs. We bespreken even enkele belangrijke kenmerken die kunnen helpen bij je aankoop van een tuinslang en een slanghaspel. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een stabiele, wendbare slanghaspel heeft u in handen met dit model.


Zo kunt u een zware, onhandelbare tuinslang toch makkelijk verplaatsen naar de plaats van uw klus en kunt u hem na uw werkzaamheden weer praktisch en eenvoudig opbergen. De slanghaspel heeft een laag zwaartepunt en met het brede ontwerp maakt dat dit model extra stevig staat. De maximale lengte van de slang die om de houder kan. Er is veel mogelijk bij de aanschaf van een slanghaspel. Je kan onder meer kiezen voor een mobiele of vaste professionele slanghaspel.


Heb je geen flexibele tuinslang maar een traditionele tuinslang, gebruik dan een slanghaspel om hem na gebruik netjes op te ruimen. Zij herbergen slangen tot maar liefst meter. Op een topmerk meer of minder werd daarbij niet gelet.


Altijd uit eigen voorraad leverbaar. Eigen werkplaats en showroom! Vandaag bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? Ruime keuze tuinartikelen online.


De gardena slanghouder zorgt ervoor dat de tuinslang keurig en goed wordt opgeborgen zonder dat de slang knikt of. Met de slangenwagens en houders van GARDENA is de tuinslang altijd netjes opgerold en klaar voor gebruik. De slanggeleiders zorgen ervoor dat de slang niet meer in de knoop raakt.


Dit maakt het besproeien van de tuin alleen eenvoudig maar ook comfortabel. De wandhouders en boxen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Voor 12u bestel morgen in huis. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De afneembare box is aan de muur 1graden te draaien en in alle hoeken van de tuin te zetten. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gardena slanghaspel aanbieding

Door zijn bereik van 25m kunt u deze box in middelgrote tuinen goed gebruiken. Zijn No Drip systeem voorkomt ongewenst water lekkage tijdens het gebruik of transport. De gebogen koppeling zorgt ervoor dat de slang niet knikt. Tuinslanghaspels zijn er zodat je tuinslang gemakkelijk op-en afgerold kan worden. Er zijn haspels met en zonder tuinslang, van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan.


Het grootste voordeel wat een slanghaspel brengt is het gemak waarmee je het kan opbergen. Na gebruik is een korte ruk genoeg om de slang zichzelf weer op te laten rollen. Bovendien is de wandslangenbox roll-up uitgerust met een geïntegreerde slanggeleider, wat het verdraaien of verstrengelen van de slang voorkomt.


Eurom Slanghaspel SLSafe-Return Compact (0).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.