woensdag 28 december 2016

Betongaas over vijver

Bestel eenvoudig en snel online op maat. Bekijk nu onze webshop voor de mogelijkheden! Kijk snel verder voor meer informatie! Alle betongaas vind je op beslist.


Geen vallend blad meer in uw vijver wat zeer schadelijk kan zijn voor uw vissen. Geen risico dat een ieder met de handen in het vijverwater kan komen.

Veiligheid voor kleine kinderen die niet zo snel in het water kunnen vallen. De panelen zijn zeer gemakkelijk te verwijderen van uw vijver. Maar we kunnen ons de angst daarvoor wel indenken. Een ongeluk zit in een klein hoekje.


Dus ook in een (kleine) vijver. In De Tuinen van Appeltern maakten we vroeger net onder de waterspiegel matten van betongaas. De matten werden van onderuit gemonteerd op paaltjes zodat je over de vijver heen kon lopen. Ik weet wel iemand die de wasmolen op de kop over de vijver zet als er kleine kinderen komen.


Verder moet jij jouw kind dus gewoon in de gaten houden, niet alleen naar buiten laten en als het je niet bevalt, thuis blijven.

Gegalvaniseerde draadstaal matten betongaas Gaasmatten. Maar er zijn wel een aantal tips die bijdragen aan het kindvriendelijk en veiliger maken van de vijver : Zorg ervoor dat de vijver goed zichtbaar is. Vijververlichting helpt daarbij in de donkere maanden. Laat kinderen NOOIT alleen bij de vijver.


Leg een verhoogde vijver aan, of maak de randen hoger. Plaats een hek om de vijver. Ook kunnen kleine kinderen heel snel uitstekend klimmen. De mooiste oplossing voor dit probleem , met het behoud van de vijver , is een pergola om de vijver heen bouwen.


Deze tot aan de liggers, dicht maken met groen , sterk geplastifiseerd gaas. Ook is het velda vijvernet PRO voorzien van monteerogen, wat het aanbrengen van het vijvernet gemakkelijker maakt. Enkele voordelen van een vijvernet: gaat algengroei tegen, beschermd eventuele vissen tegen roofdieren ook zorgt het ervoor dat de bladeren niet in uw vijver terrecht komen. Betongaas van een hoge kwaliteit op maat gemaakt. Voor alle maatwerk oplossingen kies je voor Betonstaal.


En stevig betongaas over de vijver – eventueel nét onder de waterspiegel – voorkomt rampzalige ongelukken met kleuters. Een bijkomend voordeel van betongaas is dat het reigers iets minder kans op succes geeft bij het systematisch afslachten van uw collectie koikarpers. Eerlijk en deskundig advies.


Vandaag bestel morgen in huis. Lees hier meer over ons betongaas.

Dit net is een weefsel die hoofdzakelijk groen is van kleur, er zit ook een zwart weefsel doorheen. De speciale manier waarop dit net geweven is zorgt ervoor dat u dit speciaal op uw eigen vijver afmeting kunt afknippen. Omdat u dit zelf op maat kunt maken bent u ongeveer 3x zo voordelig uit dan een maatwerk net. Ik vind het betongaas ook niet mooi maar ik denk wel dat dat het gaat worden.


Waarschijnlijk ga ik een verhoging maken met daar in stevig plexiglas met een folie er opgeplakt tegen het scheuren. Op die verhoging wil ik dan het betongaas leggen. Ook zijn er mensen die vijver op het wensenlijst hebben staan, maar om veiligheidsredenen achterwege laten.


Dat is jammer en niet nodig! Er zijn natuurlijk diverse manieren om de veiligheid te vergroten: Een net spannen, betongaas plaatsen of een (tijdelijk) hekwerk om de vijver heen. Het zijn praktische en relatief goedkope oplossingen. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinschermen van gaas kunt u eenvoudig zelf maken met ons betongaas.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Gaaspanelen zijn een goede constructie voor bijvoorbeeld klimplanten, maar u kunt het betongaas ook gebruiken om een natuurlijke mat, zoals wilgenmat of heidemat aan vast te maken. Hiermee is het betongaas meteen geheel bedekt en heeft u dus direct privacy in uw tuin.


De winkel is open vrijdag en zaterdag - van tot uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.