donderdag 29 december 2016

Areca palm giftig

Boek Arecas nu op Travelstore. Geniet van uw vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. Breng Kleur terug in uw Tuin met de Bloemen, Planten en Zaden van Bakker.


Welkom bij de Areca ICT winkel. De Areca palm is niet giftig.

Dit houdt in dat hij de voorkeur geeft aan een continue vochtige grond. Zowel volledige uitdroging als regelmatig natte voeten zullen ervoor zorgen dat je Areca massaal blad gaat verliezen. Deze plant is niet giftig en kan zonder problemen in ruimtes staan zonder dat kinderen en huisdieren gevaar lopen.


Normale luchtvochtigheid is goed voor de Areca palm , de luchtvochtigheid moet dus niet te laag worden, dat kan bruine bladeren veroorzaken. Exemplaren in de woonkamer zullen dit stadium helaas niet behalen. In de natuur heeft de Areca grote geelgroene bloemen. De goudpalm is niet giftig en geliefd door katten om aan te knagen.


Palm ( Areca , Beaucarnea, etc.) Er zijn enorm veel soorten palmen, en ze zijn bijna allemaal niet giftig.

Voor de overige palmen is het goed nieuws, want het zijn zeer populaire kamerplanten. Tegenwoordig is zijn Latijnse naam Dypsis lutescens, maar hij is ook langere tijd Chrysalidocarpus Lutescens. Een Areca palm is bekend onder vele namen zoals Goudpalm, Areka, verderpalm of vlinderpalm en deze kamerplant komt uit de Dypsis familie. De kamerplant Areca palm heeft goede luchtzuiverende kwaliteiten en een strak en elegant uiterlijk. Dan weet je dat dat niet altijd een goede combinatie is.


Talloze planten en bloemen zijn matig tot zeer giftig voor je viervoeters. Maar welke planten kun je nu wél met een gerust hart in de woonkamer neerzetten? De areca is een goedkope en weinig veeleisende plant. Doordat deze palm veel bladvolume heeft zorgt hij tevens voor een hoge mate van verdamping, hierdoor stijgt de luchtvochtigheid.


Watergeven aan de Areca kan lastig zijn. De palm heeft een altijd vochtige grond nodig, zonder dat de grond uitdroogt of te nat wordt. Daarnaast krijgt de Areca graag meerdere keren een klein beetje water. Als er van deze planning wordt afgeweken, schrikt de palm en kan er van alles mis gaan (groei stopt, bladverlies, etc.). Je hoeft overigens geen speciale rekening te houden met huisgenoten.


Areca ’s zijn voor zover ons bekend is niet giftig voor mensen, en ze zijn evenmin giftig voor huisdieren zoals honden en katten. Op dit artikel rust auteursrecht.

Zonder onze toestemming is overnemen verboden. Tenminste, we verdenken ze. Momenteel hebben we plant nummer nummer heeft het jaren volgehouden tot er katten kwamen. Ze schrijven dat hij niet giftig is.


Waarschijnlijk wordt de braakneiging veroorzaakt door de vezels van de bladeren, zoals gras ook niet giftig is en ook braakneigingen en darmactiviteit bij kat en hond veroorzaakt. Ik moet zeggen dat de vertaling allerbelabberdst is. Vraagsteller kon niets vinden op internet.


Unieke luchtzuiverende eigenschappen van deze palm. De palm bestaat uit een aantal rietachtige stengels met lichtgroene, smalle en puntige bladeren. Onderzoek door NASA heeft aangetoond dat deze sterke plant unieke eigenschappen heeft. Luchtzuiverende planten zorgen voor een schone lucht in uw woonomgeving en zijn daardoor goed voor uw gezondheid.


Kamerplanten verfraaien ook uw huiskamer. Belangrijk is, dat de palm veel knollen in de pot heeft: dit verhoogt de sierwaarde van de plant. Bij Certi worden de palmen geselecteerd op basis van het aantal knollen in de pot, zodat de sierwaarde van de plant gegarandeerd is. Officieel komt de plant uit de tropen van Zuidoost-Azië. De familie van de Areca palm is de Araceae, een zeer grote familie die ook wel de Palmae wordt genoemd.


We noemen de Areca palm ook wel goudpalm. Is de Areca Palm Plant giftig voor katten? Katteneigenaars kiezen planten die veilig en niet-toxisch voor hun geliefde huisdieren zijn.


Alle planten die kan schadelijke effecten kan veroorzaken bij katten, maar niet giftig. Alleen het gekookte fruit is niet giftig : De vlierbes is een veelgebruikte plant in volières.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.