maandag 30 maart 2020

Trampoline rand 305 cm

Trampoline rand 305 cm

Wij hebben voor iedere trampoline een passende rand. Zo kun je veilig blijven springen! Bekijk onze uitgebreide collectie maten, vormen, kwaliteiten en kleuren trampoline randen. Koop een beschermrand vanaf €295!


Trampoline rand 305 cm

Koop Dit Luxe Parfum Van Moresque Voor 16u Besteld Morgen In Huis. Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Hier vindt u ons assortiment van randen voor trampolines met een diameter van 3tot en met 3cm. Wij bieden u een keuze uit verschillende randen met verschillende kwaliteiten.


De trampoline beschermrand 305cm biedt niet alleen bescherming voor het vallen tussen de veren, maar het is ook een stuk prettiger om zacht te landen. Mooie, stevige rand en ook nog in een mooie kleur. Staat perfect in onze tuin. Trampoline 3aanschaffen? Ingraaf of met veiligheidsnet?


De trampoline rand Magic Jump 300- 3is een brede trampoline rand die goed en veilig over uw veren zal vallen. Let bij uw keuze voor een veiligheidsnet op het aantal poten van uw trampoline. Let er bij het kopen van een trampoline rand dus op dat de aangegeven rand dikte geldt voor de gehele trampoline.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Deze trampoline rand groen van het merk salta heeft een afmeting van 300- 305. De verwachte levensduur is 2-jaar. Na tot jaar kan het zijn dat je uw trampolinerand wel eens moet vervangen om uw veren goed afgeschermd te houden.


Trampoline rand 305 cm

Je vindt deze rand in verschillende maten. Stap voor stap de juiste maat trampoline rand. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment is diverse maten, vormen, kwaliteiten en kleuren. Om te bepalen welke trampoline rand voor u geschikt is zult u eerst de vorm moeten bepalen.


Er zijn ronde, rechthoekige en ovale modellen. Game on Sport blauwe trampoline rand , geschikt voor een trampoline met een doorsnede van 1tot 1cm. Met een stevig randkussen bedek je de veren van de trampoline voor extra veiligheid. Deze beschermt zowel de trampoline als degene die op de trampoline springt.


De bumper voorkomt beschadiging van de springveren en is ook extra veilig voor uw kinderen, omdat deze de val verzacht. Dit randkussen heeft een innersleeve die rust op de springmat en ervoor zorgt dat je met handen en voeten niet bij de veren kan komen. Geschikt voor een trampoline van 3- 4cm.


Etan en Exit hebben meer trampolines in dit formaat, o. Etan Premium en Etan Hi-flyer zijn verkrijgbaar in de maat van meter. De beschermrand van een trampoline moet je na ongeveer tot jaar vervangen. Zo blijven de trampolineveren goed afgeschermd.


Deze Salta beschermrand is centimeter breed en vind je in verschillende maten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.