maandag 9 maart 2020

Stinger card

Dit maakt Card tot een fijne toevoeging aan uw auto’s cockpit. En toch beschikt Card gewoon over het volledige arsenaal aan bescherming tegen RADAR, LASER en andere snelheidscontroles. Compactere flitsbescherming is nog nooit gebouwd. Kortohigh-end flitsbescherming in creditcard formaat.


Radar Alarmering Situatie. Niet te luid maar wel duidelijk.

Het display en de toon geeft aan dat het om een radar alarm gaat. De ultra dunne CARD , high-end flitsbescherming in credit card formaat. De radardetector die verboden is in Nederland en door de politie in beslag kan worden genomen. De stinger card radardetectie inbouw specialist regio amsterdam.


Kenmerken stinger card 1 legale radardetectie. Bovendien is de hardware door de kleine afmetingen in iedere auto onopvallend in te bouwen. Stinger Card los Losse kaart voor de Stinge.


Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de beste service en scherpe prijzen.

Met de optionele ‘ Card PC-Interface’ kunt u via de Mac of PC gemakkelijk software updates uitvoeren en de Card van de nieuwste flitspalenlokaties voorzien. No obstante, en su interior alberga un potentísimo ordenador capaz de alertar sobre los sistemas de control de velocidad más avanzados del mercado. Vind stinger card in Auto diversen op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De Card schakelt zich weer uit als u hem verwijdert maar u kunt hem natuurlijk ook gewoon laten zitten zodat hij mee aan- en uitschakelt met uw auto. Zoals zijn naam impliceert, heeft de Card de dimensies van een credit card en kunt u hem eventueel in uw portemonnee opbergen. Real Protect leverages machine learning and automated behavioral based classification in the cloud to detect zero-day malware in real-time. De Card is toekomstbestendig want nieuwe hardware kan er gewoon ‘bijgeklikt’ worden. Een meer compacte hebben we nooit gebouwd.


Stijlvol, vooruitstrevend en dankzij de afmetingen van een credit card zelfs in uw portemonnee op te bergen. Sound Damping, Batteries, Speaker Wire, Interconnects and more. Door het hogere contrast en helderheid en dankzij vermindering van de weerspiegeling ten opzichte van het vorige display, geeft het display een mooier beeld en heeft het een betere afleesbaarheid bij daglicht. Met de optionele € Card PC-Interface kunt u via de Mac of PC gemakkelijk software updates uitvoeren en de Card van de nieuwste flitspalenlokaties voorzien.


Klik hier voor meer informatie en het maken van een afspraak. De Laser analyzer en de Spectrum analyzer. Vraag me ook af wat de kosten voor inbouwen zijn.

Und bei Bedarf rechtlich völlig legal. In Länder wie in Deutschlan Österreich und der Schweiz, ist die Warnung vor amtlichen Tempomessungen nicht erlaubt. Hier op zijn tot Laser ogen aan te sluiten. De Card maakt in elk land optimaal gebruik van de daar toegestane flitsprotectie-technieken.


Hallo forumleden, ik ben net nieuw hier, zit hier al een paar dagen rond te snuffen als gast Je mag me somers of greg noemen zoals je zelf wilt, ben jaar oud en woon in België dus be nice :p Ik zal mijn verhaal zo kort en duidelijk mogelijk proberen houden over mijn stinger card. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ontdek de maten en gewichten van deze adembenemend mooie auto.


Download nu de prijslijst of de brochure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.