maandag 10 februari 2020

Schanskorf tuinhaard

Keuze uit verschillende Steensoorten. Te gebruiken als Erfafscheiding maar ook Los te plaatsen. Kies uit 3producten vanaf € 150. Kies dan voor een van onze schanskorf terrashaarden!


Het zijn robuuste tuinhaarden welke je eventueel kunt integreren in de erfafscheiding. Het voordeel van onze schanskorf tuinhaarden is dat je zelf de kleur van de stenen kunt kiezen, een kachelpijp kunt toevoegen (met eventueel een regenkapje voor de schoorsteen) en we kunnen een gasunit. Schanskorven brengen sfeer in uw tuin. Deze prachtige robuuste tuinafscheiding of blikvanger in uw tuin? Onze sfeervolle steenkorf tuinhaarden zijn een must voor elke tuin met schanskorven.


Maakt u het ’s avonds gezellig in uw tuin? Bij een hapje en een drankje kan een sfeervolle schanskorf tuinhaard niet ontbreken. De haarden zijn zelfs inzetbaar als barbecue! Of in de zomer gezellig barbecueën met uw vrienden of familie? Met een Gabion tuinhaard creëert u meer sfeer in uw tuin.


Schanskorf tuinhaard

Doordat wij verschillende soorten haarden en breukstenen leveren, kunt u uw eigen sfeer bepalen. Een schutting van hout moet vaak al binnen enkele jaren vervangen worden. Gaat u een schanskorven schutting kopen? Dan verzekeren wij u ervan dat deze ondanks weer en wind jarenlang meegaat. Een schanskorf schutting is ook nog eens onderhoudsvrij!


Gabinova maakt daarnaast composiet schuttingen. Deze muurhaard BBQ is te verwerken in de erfafscheiding of gewoon mooi solitair in de tuin. Zet deze haard direct op de juiste plaats want hij niet niet meer te verplaatsen nadat de stenen erin verwerkt zijn. Deze tuinhaard wordt geleverd met stenen naar keuze. In het ruime stookgedeelte van de schanskorf tuinhaard BBQ bevindt zich een verchroomd rooster dat in twee standen boven het vuur geplaatst kan worden.


Schanskorf tuinhaard

Hiermee maakt u in een handomdraai en eenvoudig elk gewenst stukje vlees klaar. Een tuinhaard gemaakt van een schanskorf is een mooie eyecatcher in uw tuin. In onze webshop vindt u verschillende schanskorf tuinhaarden. U heeft de keuze uit blokhaarden, doorkijkhaarden, hoekhaarden, maar ook een tuinhaard op maat is mogelijk.


Wij produceren onze tuinhaarden zelf. De schanskorfmuur wordt gemaakt van mm. Na het produceren van de haard wordt deze verzinkt.


De schanskorf is de nieuwe exclusieve tuinhaard die nu te koop is bij designtuinhaarden. In onze schanskorven shop vindt u een divers assortiment, zoals ronde schanskorf zuilen, tuinhaard BBQ, en rechthoekige schanskorven. U kunt daarnaast bij ons terecht voor maatwerk.


Wij adviseren u de tuinhaard BBQ ca. Als u zelf schanskorven wilt bouwen dan levert Smit Compleet Buiten alle onderdelen. Nacon staat voor kwaliteit en levert maatwerk. Prijs exclusief steenvulling en kachelpijp.


Schanskorf tuinhaard

Tuinhaard terraskachel schanskorf. Afmeting: Bx Dx H1cm. Deze robuuste blikvanger is echt bijzonder.


U kunt in de bestellijst kiezen uit een hoekhaard zonder meegeleverde stenen of uit zes meegeleverde steensoorten. Van de door u gekozen steensoort wordt dan 5kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.