woensdag 5 februari 2020

Schaduwdoek dakterras

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie schaduwdoeken hier! Dakterras schaduwdoek voor dé ideale schaduw. Schaduwdoeken voor de laagste prijs.


Daar waar een parasol wegwaait, kan een schaduwdoek wel hangen! Bekijk het grootste assortiment schaduwdoeken voor op een dakterras in onze webshop. In standaard maten of als maatwerk in vele kleuren. Op een dakterras waait het vaak, waardoor een sta-in-de-weg parasol niet geschikt is.


Een waterdoorlatend schaduwdoek is weerbestendig en juist wel geschikt voor op een dakterras. Door de kleine gaatjes in het doek vangt een schaduwdoek minder wind en kan je er veel mschaduw mee creëren. Bent u op zoek naar schaduwdoek voor in uw tuin, op uw (dak)terras, voor uw dieren of voor op de sportclub? Worteldoek biedt uw een breed assortiment in verschillende soorten en maten schaduwdoeken. Bevesting van schaduwdoeken op een dakterras.


Schaduwdoek dakterras

Een schaduwdoek op een dakterras dient stevig bevestigd te worden aan gevel, hekwerk of palen. De palen dienen aan het hekwerk te worden bevestig waardoor het schaduwdoek op je dakterras goed opgespannen kan worden. Enkel een paal op een voetplaat bevestigen aan bijv. Een maatwerk schaduwdoek maakt uw dakterras tot een aangename plek om op een zonnige dag te vertoeven.


U kunt kiezen uit verschillende vormen en kleuren. De staanders van FSC hardhout worden verankerd aan het hek of aan een plantenbak. Het doek is gemakkelijk te monteren met de karabijnhaken en katrolset. Het plaatsen van een zonnezeil of schaduwdoek op een dakterras vereist ervaring en deskundigheid. In feite is alles mogelijk en dient er tevoren goed afgestemd te worden waar de terrasoverkapping met een zeildoek aan dient te voldoen.


Schaduwdoek dakterras

Zo houden we tevoren rekening met de mogelijkheden van bevestiging en fundering. Wilt u schaduwdoek boven uw terras monteren? Bekijk onderstaand filmpje hoe u een Nesling schaduwdoek kan plaatsen. Dat is dan ook meteen het voordeel van een waterdicht schaduwdoek. Het nadeel van waterdichte schaduwdoeken is dat ze ook geen wind doorlaten.


Ze vangen dus meer wind en daardoor wordt het doek meer belast. Vooral op winderige plaatsen (aan zee, een hoog dakterras ) is een waterdicht schaduwdoek niet aan te raden. Een driehoekig schaduwdoek is een leuke en creatieve oplossing én ook nog eens heel decoratief voor in de tuin. Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment schaduwdoeken.


Meer geluksmomentjes buiten! ZONZ is al meer dan jaar expert in schaduwdoeken ! Naast de standaard schaduwdoeken die je op deze pagina aantreft bieden wij ook maatwerk schaduwdoeken. De schaduwdoeken op maat van ZONZ zijn volledig naar eigen smaak online te ontwerpen en te bestellen. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde klusbedrijven uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor schaduwdoek op een dakterras monteren van klusbedrijven in Rotterdam om te weten wat het mij gaat kosten! Het schaduwdoek driekant is verkrijgbaar in de maten 6x6xmeter, 4x4xmeter en 5x5x terwijl het schaduwdoek vierkant of 6xof 5xmeter groot is. De grotere afmetingen passen goed op een dakterras , waar je vaak nauwelijks schaduw kunt vinden.


Onlangs een schaduwdoek en wat montage materiaal besteld bij zonnedoeken. De bestelling werd na een paar dagen keurig geleverd. Helaas bleek het doek na uitpakken bij ons niet goed te installeren.


Naast het ruime assortiment schaduwdoeken heeft u bij ons ook keuze uit de juiste bevestigingsmaterialen voor het installeren van uw schaduwdoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.