maandag 18 november 2019

Witte tuintafel

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Witte tuintafels voor de beste prijs.


Een witte tuintafel zorgt voor een ‘frisse look’ in uw tuin.

Daarom is een witte tuintafel altijd een goede keuze! Verschillende soorten materialen witte tuintafels. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Deze tafel is gemaakt van o. Hierdoor is het van zeer goede kwaliteit. Wilt u ook in de zomeravonden lekker relaxen in je tuin met een drankje erbij?


Of wil je gezellig met vrienden wat kletsen.

De hampton witte tuintafel is een moderne houten tuintafel. De witte lak geeft het hout een moderne uitstraling. We hebben bij deze tafel gekozen voor Douglas hout.


Douglas hout is niet het beste hout voor buitengebruik, maar onder een overkapping kan deze tafel zorgeloos buiten blijven staan. Handgemaakte tuintafel met een stoere uitstraling door het dikke topblad en stevige onderstel. Je tuintafel verdient het beste. Of je nou een aluminium tafel of een houten tuintafel kiest: zet ’m in de winter in de schuur of op een andere droge plek, dan blijft hij langer mooi.


Je beschermt je tuintafel ook goed tegen de regen met een buitenmeubelhoes. Met onze meubelonderhoudsproducten blijven je tuinmeubels. Elke teakhouten tafel heeft zijn eigen uitstraling, omdat ieder stukje hout uniek is en zijn eigen kenmerk heeft. Tuintafel van teakhout met natuurlijke uitstraling. Bekijk uw resultaten tuintafel wit bij Finecomb.


Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!

Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Voor een witte tuintafel bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres! Levertijd: tot werkdagen.


Speciale prijs 89Normale prijs € 1. Wanneer je op zoek bent naar een tuintafel met een warme en natuurlijke uitstraling, dan is een teakhouten tuintafel een goede keus! Een tuintafel geeft je de mogelijkheden om vrienden of familie uit te nodigen en samen, als het aangenaam weer is buiten, in de tuin te genieten van een hapje, drankje of gewoon gezellig samen zijn. Qua stijl is teakhout fantastisch te combineren. Dankzij de ruime keuze aan materialen van tuintafels, kies je zelf de tuintafel die perfect bij je past.


Combineer jouw tuintafel met de juiste tuinstoelen. Bij het kopen van een tuintafel is het belangrijk om er een te kiezen die bij je tuinstoelen past, zowel wat betreft de hoogte en breedte als het uiterlijk. Als je ook nieuwe tuinstoelen wilt kopen, dan hebben we uiteraard een ruim assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.