maandag 18 november 2019

Phalaenopsis wit

Tuinierplezier begint hier op Bakker. Geurende rozen of toch haagrozen? Groot aanbod tuinartikelen online! De bloesems krijgen een elegant witte en lime groene kleur.


Ze zijn niet alleen mooi, maar heel gemakkelijk om binnen te laten groeien.

We kunnen dus extra lang genieten van de sprookjesachtige bloemen. De orchidee kan wel tot keer per jaar bloeien! We hoeven weinig te doen voor deze mooie bloemen.


Deze Phaleanopsis vlinderorchidee plant met witte bloemen wordt geleverd inclusief witte bloempot van kunststof. Ideaal als u geen groene vingers heeft. Zeer natuurgetrouw en in totaal cm.


De witte sierpot wordt meegeleverd.

Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Ook zijn er grootbloemige soorten, grandiflora, met bloemen die minimaal tien centimeter groot zijn. Water: Eén waterbeurt in de zeven tot negen dagen is voldoende.


AquaForWeeks AquaForWeeks is dé betaalbare oplossing om planten langdurig mooi en goed te houden. Keuze uit boeketten voor bezorging. Een ideale dagtemperatuur ligt tussen tot 22°C. Deze orchidee vraagt veel licht maar verdraagt geen rechtstreeks zonlicht, zeker niet in de zomermaanden.


Let er op dat de plant niet in een te grote pot wordt verpot. Het beste kunt u gebruik maken van de oude pot tenzij deze kapot of te klein is. Dit type orchidee kent meer dan 20. Schrijf de eerste review van dit product.


Vanaf de volgende dag bezorgd! Phalaenopsis dienen ieder jaar opgepot te worden in grove orchideeën bark. Een Nederlandse botanicus, dr.

Blume, gaf de phalaenopsis de naam ‘vlindergelijkend’ toen hij tijdens één van zijn tochten dacht een groep vlinder stil te zien zitten in een boom. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel. De edele witte bloemen met contrasterende bloemlippen in geel stralen passie en klasse uit. Deze mooie phalaenopsis wit met takken per plant is een beauty.


Zet hem op een mooie plek in uw huis of badkamer. U zult hier heel lang plezier van hebben. De plant groeit in bomen, rotsen en luchtdoorlatende grond (zoals humus) in de buurt van rivieren en of beekjes. Alle kunstplanten van plantenbakshop.


De Luxor orchidee is een schitterende verschijning en past in ieder. During active growth, they like temperatures between about and degrees F.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.