woensdag 13 november 2019

Witte salie plant kopen

Witte Salie - White Sage voor reiniging. Achteraf Betalen en meer dan 10. Tevreden Klanten gingen u voor ! Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Alle soorten en maten Planten.


Witte salie plant kopen

Hét online tuincentrum met meer dan 10. De Salie bloeit van nature in mediterrane landen als Frankrijk en Spanje. Hij heeft grijsgroene blaadjes die hij in de winter niet verliest. Van juni tot augustus bloeit hij met allemaal kleine violette bloemetjes. Salie staat mooi in je border en in potten.


Het blad kan tevens in de keuken gebruikt worden om gerechten mee op smaak te brengen. Er blijft genoeg witte salie in het wild groeien voor de Natives aldaar. De voordurende bosbranden in California brengen dat immers al ernstig in gevaar voor de toekomst. Het gedroogde kruid staat ook bekend als California White Sage en Salvia Apiana.


Vaak vallen andere saliesoorten zoals Woestijnsalie en Shasta Salie hier ook onder. Een salie uit de oude Indiaanse traditie. Vele ceremonies bevatten witte salie als ingrediënt. De bossige planten vormen stevige stengels met poederig grijsgroen blad ( wit ). Verder gebruik: voor huidwassing, natuurlijke deo en als kruidige thee. Afkomstig uit Californië, met respect voor moeder aarde geoogst en gedroogd.


Wij pakken de witte salie zelf in, in verpakkingen van gram tot kilo en je krijgt dus geen gruis, maar losse blaadjes en takjes. Met een beetje geluk bloeit hij de hele zomer tot in de herfst. Als u de plant na de eerste bloei terug knipt, bloeit hij vaak nog een keer. Niet alleen wij vinden het een aantrekkelijke plant , ook vlinders, bijen en hommels zijn enthousiast over de bloemen.


Geef salie een beetje de ruimte in de tuin, de plant groeit lekker uit. Waterbehoefte in de winter. Tijdens de winter periode laat ik de witte salie planten altijd koud staan maar zeker niet nat ! Je kunt er ook een zakje losse salie kopen als je het op een andere manier wilt branden. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Ruime keuze planten kopen op beslist.


Vergelijk hier alle aanbiedingen. White Sage of witte salie komt van de Salvia Apiana, een groenblijvende, vaste plant met zilverwitte bladeren en een heerlijke indringende geur. Zo is het uitermate geschikt voor het reinigen van je huis.


Salvia officinalis Deze salie soort is een stevige half heester die tot 1centimeter hoog kan. Salvia - Salie Salvia is een groot en zeer uiteenlopend geslacht van zowel eenjarigen als vaste planten. Vrijwel alle soorten Salvia houden van zon en een vrij droge standplaats. Andere soorten Salvia verspreiden een heerlijke geur. Koop dan wel de juiste wild geplukte Salie ! Deze witte salie is wildgeplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur.


Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens. Er gaat van de winst naar wild life organisaties. Salie wordt gebruikt bij reinigingsrituelen en kan kado gegeven aan. Green Tree witte salie wordt geoogst in Zuid-Californië, aan de westelijke rand van de Mojave- en Sonorawoestijn. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten Groeigarantie!


Dit zal in ieder geval een stuk goedkoper zijn want witte salie bundeltjes zijn best prijzig. Zelf kweken Je kunt kleine plantjes in de tuinwinkel kopen maar je kunt salie ook zaaien of, nog liever, stekken. Je hebt daarvoor de kopstekjes nodig wat heel goed blijkt te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.