vrijdag 15 november 2019

Plantsoenhekwerk

Plantsoenhekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Laat uw hekwerk tuinhek of schutting plaatsen door een ervaren en vriendelijke vakman. Het ‘groen’ is dankzij ABC Hekwerk dus in goede handen. Het is leverbaar in twee typen: het type dat is voorzien van een horizontale bovenligger van ømm en het type met horizontale bovenligger van ømm.


Plantsoenhekwerk

Plantsoenhekwerk – Hekwerk Soest B. Ideaal voor grote en kleine oppervlakken, zoals openbare-, bedrijfs- en particuliere terreinen. Bij het plantsoenhekwerk wordt standaard gebruik gemaakt van een ronde staander. Wilt u meer weten over plantsoenhekwerk ? Bovenstaand ziet u de mogelijkheden van TIMBERSTEEL Hekwerken. Hierdoor doet het onopvallend maar toch doeltreffend dienst als obstakel en duidelijke afzetting.


Het plantsoenhekwerk is standaard slechts 30cm hoog, en bovenin voorzien van een degelijke buis van Ø40mm. Uiteraard kan Tielemans Hekwerk ook 4 of 60cm hoog plantsoenhekwerk leveren. Een plantsoenhekwerk is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van vooral parken in het binnenstedelijk gebied. Het wordt vaak gebruikt in plantsoenen, pleinen, rotondes en als sportveldomheining. Hekwerk, Poorten, Omheiningen, Afrasteringen, Bouwhekken, Kastanjehout.


Plantsoenhekwerk

Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. Op zoek naar een sier, gaas of spijlen hekwerk in de regio Emmen? Neem contact op met Hekwerkencrew en bespaar tot wel. Het is laag en onopvallend maar zeer effectief om voertuigen te weren. Voor al uw (sier)hekwerken, voor zowel woningen, bedrijfspanden, parken en tuinen.


Wij bieden een uitgebreid aanbod aan fraai en veilig hekwerk. Ook voor straatwerk, grondwerk en schuttingen kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst! Voor hoge kwaliteit plantsoen hekwerk komt u naar De Wit Hekwerken. Om uw tuin af te sluiten op een manier dat deze toch toegankelijk blijft bieden wij plantsoenhekwerk en beveiligingshekwerk.


Voor het leiden van bomen kunt u kiezen voor boomgeleiders. Natuur die we intact willen houden en willen beschermen tegen fietsers, bromfietsen, automobilisten en wandelaars. Een hekwerk specifiek ontwikkeld om wild parkeren in de berm tegen te gaan. Een onopvallende terreinafbakening maakt duidelijk dat het beveiligde deel niet mag worden betreden en trekt een duidelijke grens. Om (pas) aangeplant groen in het plantsoen te beschermen is plantsoenhekwerk effectief.


Het type MP-S-Pheeft een ranke vormgeving, waardoor het nauwelijks opvalt in de omgeving. Van een eenvoudig, toch nuttig, plantsoenhekwerk tot een degelijke aanrijd-beveiliging. De staander en de bovenbuis worden met elkaar verbonden door een T-kop. Een vriendelijk ogend hekwerk, wat een duidelijk signaal afgeeft: tot hier en liever niet verder. De dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in de hoogtes vanaf m tot en met m. Sierhekwerk en metalen poorten op maat gemaakt!


Bekijk ons ruime assortiment en vraag vrijblijvend een offerte op. Maatwerk in hekwerk en poort volgens uw wensen. Naast het beschermen van een plantsoen wordt het plantsoenhekwerk type MP-S-Pook wel gebruikt als begrenzing tussen tuin van een woning en openbaar gebied. Het hekwerk maakt het lastig voor (brom)fietsers om over het plantsoen te fietsen. Hierdoor loopt het plantsoen geen schade op van bijvoorbeeld (brom)fietsers.


Zo is deze groenstrook niet meer toegankelijk voor voertuigen. De Haas Hekwerk levert en plaatst plantsoenhekwerk in opdracht van gemeentes en bedrijven. Spijlenhekwerken van ABC Hekwerk zijn bij uitstek hekwerken die zowel sterk als elegant zijn.


Lid van de Nederlandse Hekwerk Industrie. Als particulier of bedrijf bent u aan het goede adres als het gaat over terreinbeveiliging met o. Heeft u ook een project waarbij u plantsoenhekwerk nodig heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.