dinsdag 29 oktober 2019

Hockeyveldje in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Ervaar het verschil met NuBuiten! Een hockeyveldje in de tuin van kunstgras zorgt voor heel veel speelplezier in uw tuin.


Een kunstgras hockeyveld is multifunctioneel waardoor u er nog meer plezier aan kunt beleven.

Een privé hockeyveld maakt de drempel tot het actief buitenspelen, laag. De ervaring leert dat de kinderen (en ook de ouders overigens) niet zijn weg te slaan van de veldjes die we aanleggen. Een bijkomend voordeel van deze veldjes is dat de kids erg veel trainings- en speeluren kunnen maken in de eigen tuin.


Het stimuleert ze om lekker naar buiten te gaan en sportief bezig te zijn. Op onze hockeyveldjes kunnen ze hun hockey skills oefenen op professioneel kunstgras. Hockeydoelen, dug-outs en hockeymaterialen.


HockeyPartner heeft een zeer groot assortiment aan hockeydoelen, hockey dug-outs, tribunes en anders veldmaterialen.

KSP is gespecialiseerd in de aanleg van elk soort kunstgras hockeyveld. Of het nou gaat om een hockeyveld voor professioneel gebruik of een hockeyveldje voor in de tuin , KSP realiseert elk soort hockeyveld met de grootste zorg en precisie. Door de jarenlange ervaring en kennis heeft KSP zich gespecialiseerd in de aanleg van diverse hoogwaardige. Met hockey kunstgras voor thuis creëert u een professioneel hockeyveldje voor bijvoorbeeld in uw tuin. Als je interesse hebt in een kunstgras hockeyveld in je tuin , dan wil je vast weten met welke kosten je daarbij rekening moet houden.


Naast het kunstgras in de tuin is bij deze familie ook een kunstgras hockeyveldje in de tuin gerealiseerd. Doordat dit hockeyveldje verdiept is aangelegd met een rubberen band rondom blijft de bal altijd in het spel en heb je geen last van. Op een wedstrijdveld kan worden gespeeld op een half veld van zijlijn naar zijlijn tussen de middenlijn en de achterlijn. De kinderen kunnen ten alle tijde hun favoriete hobby thuis uitoefenen. Niet alleen is dit goed voor de ontwikkeling van hun hockey vaardigheden, maar ook voor hun algemene lichamelijke ontwikkeling en sociale leven.


Met een privé hockeyveld maakt u het mogelijk voor uw kinderen om ook thuis de hockeyskills te ontwikkelen. Met mini-hockeydoeltjes is het zelfs mogelijk om kleine partijspellen te spelen. Home page van Nobel Grass. Bekijk het bord Hockeyveld tuin van aukehuistra op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Tuin , Kunstgras en Grassen. Hockeyveld met beregening.

Wij richten een hockeyveldje voor in de tuin geheel in naar eigen wens en met de gewenste belijning, veldinrichting en omheining. Gras en Groen Kunstgras verzorgd de aanleg van kunstgras in de particuliere tuin. Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in de sportwereld en zeker in het hockey is kunstgras niet meer weg te denken. Oefenen met hockey kan doorgaans dan ook alleen bij de hockeyclub. Zo’n sportveld in je eigen tuin daagt kinderen uit om nóg meer buiten te spelen.


Bij kunstgras voor een particuliere tuin denkt u wellicht het eerst aan een prachtig groen gazon. Maar heeft u wel eens een eigen hockeyveld overwogen? Een belangrijk voordeel voor het gebruik van kunstgras hockey boven natuurgras is natuurlijk het feit dat deze velden weinig tot geen onderhoud behoeven. Voor kinderen is er genoeg te doen in de tuin. Naast de zwemvijver ligt er een hockeyveldje en een ingegraven trampoline.


Maar nog steeds kent de tuin een fantastische sfeer en een krachtige uitstraling, mede dankzij de herhaling in de beplanting. Het grote terras met de robuuste zwarte pergola maakt het helemaal af. Deze pin is ontdekt door Hilary Mcdonald.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.